- 556
Neviem si nato stale zvyknut, moje gh bude mat 15 rokov, je z AT, jazdilo a jazdi prevazne v meste a nemam na podvozku viditelnu hrdzu nikde, okrem vyfuku. Ani spodne ramena, ani mysky zadnych tlmicov (co ma skoro kazde auto do oranzova), nosniky, prahy, napravnice, lemy, blatniky, B stlpik nikde nic. Nijak sa o to nestaram len par krat za rok chodim na mycku kde to umyva podvozok.Ale ani nemusí, niekto si dá ťažne namontovať hned, lebo je to výhodnejšie ako dodatočne riešiť montáž a behať navyše další raz po úradoch a napriek tomu to ťažne možno využil 20x za celú dobu...
U GH-čka by ma zaujímal hlavne stav podvozkových dielov čo sa korozie týka, brzdy tiež bývajú riadne zožraté a to sité platí pre výfuk.
Auto môže byť z vonku pekné, to isté z vnútra, ale ked sa začnú riešiť ramená, brzdy, výfuk, tak v tom zahučí 1500€.
Kamoš si teraz bude zhánať ojazdené ramená, možno aj brzdové strmene, pôjde to opieskovať a nazinkovať a bude pokoj. Výfuk poriešime svojpomocne z nereze...
Skor by ma miesto povrchovej hrdze podvozku pri kupe GH zaujimali iste veci financne narocne na vymenu co zvyknu okolo 200tisic km byt aktualne: Spojka (500-600euro), snimac riadenia, sekundarny rozvod (200euro), tlmice (300euro), zadrete zadne brzdice, ulozenie predneho stabiku (lacna oprava, casta zavada ale bez spustenia napravnice neriesitelne), silentbloky a capy prednych spodnych ramien (cap nejde prelisovat, 2 nove ramena 400 euro), mrtvy zosilnovac bose (120 euro) a stav brzd a pneumatik (atypicky japonsky rozmer na gh znamena ze aj noname pneu strednej triedy su drahe jak fas, premiove letne R18 140-150euro/kus, zimne len o malicko lacnejsie)