Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Nevíš o tom ale díky tomu jsi ušetřil 0,00051 litrů paliva na každým jednom kilometru 😂Jo, je to desny strasak! Bububu.
A ted vazne, mam to v M3 2018, 100tkm najeto a vubec nevim, ze tam neco takoveho je.
Altík (verze pro i-Eloop) vydrží cca 250000km a pak tomu odejdou uhlíky. Ložiska i zbytek elektroniky drží. Už jsem jich řešil cca 5-6 kousků.Kondenzátor samotnej se může poškodit jen vyšším napětím než na jaký je vyroben - prorazí se izolační materiál, nebo časem = únava materiálu, a dojde k tomu co v předchozím případě. V prvním případě to způsobí altik kterej s sebou vezme vsechny jednotky, v druhym případě k tomu dojde za několik desítek let. Že by u mazdy nové generace odešel altik jsem ještě neslyšel z čehož plyne že ten kondík to auto přežije,
Prosím tě, a jak ročník 2015-2018, 2.0 benzín. Platí to samé, že má vypínání pouze 2.5l, nebo se to týká i dvoulitru. Děkuji.Je to pravda..pouze 2.5 po FL, ale můžeš být myslím v klidu ... přijde mi že to spíš řeší ti co to ani v autě nemají
2015-2/2018 nemá žádná motorizace vypínání válců.Prosím tě, a jak ročník 2015-2018, 2.0 benzín. Platí to samé, že má vypínání pouze 2.5l, nebo se to týká i dvoulitru. Děkuji.
Super info, děkuji.2015-2/2018 nemá žádná motorizace vypínání válců.
mne sa niečo podobné stalo, altík začal dávať skokovo až 15,3V a začala sa hlásiť elektronika (preblikávala kontrolka poruchy tempomatu, núdzového brzdenia) a odišla nová origo batéria@Max6 jasný uhlíky, ale myslel jsem to tak že by tomu odešel stabilizátor a v celým autě vylezlo dost nahoru napětí, pak by ten kondík odešel (možná), ale o takovým případě jsem neslyšel
Otázka za všechny peníze porovnávat tyhle dvě auta.Pekný deň prajem. V prvom rade želám všetko dobré do Nového roka 2025 myslím, ze v tomto vlákne som Vás prosil o radu s výberom konkrétneho modelu Mazdy 6. A tak, ako som už bol viac menej rozhodnutý pre jej kúpu začal som ešte zvažovať alternatívu v podobe hybridnej Toyoty Corolly s 2.0 l motorom. Čo si o nej myslíte ako o alternatíve k Mazde 6 kombi? Nejak sa neviem definitívne rozhodnúť medzi kombi verziami Mazdy 6 2.0 automat a Toyoty Corolly 2.0 hybrid. Auto by malo byť väčšinu svojho času prevádzkované v meste. Vopred ďakujem za odpovede.