Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
jestli je na pásech datum
A do auto Esa stačí zavolat, že máš zájem, rovnou ti řeknou, jestli auto mají, nebo ne...
Když jsem sháněl já, byl tam černej kombík + mondeo mk4 2.5T
Hned do telefonu mi slečna řekla, že mondeo je prič, ale že Mazda je v Praze a je možnost ji posunout na jinou pobočku.
Jelikož je 2.5 na trhu fakt málo, nezavrhoval bych ani Esa atp, jen je potřeba být opravdu opatrnej a nechat si auto ověřit, což u Mazdy není problém a následně auto pořádně prolést.
Začni tím, jestli jsou všechny okna origo a jestli je na pásech datum, které autu odpovídá. Tzn pokud je auto třeba r.v. 08 a na pásech je 09, jsme doma
Na světlech je taky datum atp...
Ahoj, auto z Francie, v provozu od 11/2012, od te doby pravidelny servis po 20000 km az do 101000 ve 12/2014, od te doby neni v servisce nic dalsihoAhoj, přítelkyně dostala Mazdu z áček. Trochu mám hrůzu z toho co to má za sebou. Proto prosím nějakou dobrou duši , která mi může zjistit něco z historie? Předem děkuji VIN:jmzgha9a611490811.
Ahoj lidi. Měl bych dotaz na Mazdu 6 Skyactiv. Konkrétně např.tato... https://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda/6/17091753?goFrom=list
Vypaltí se? Jak je to se spolehlivostí, cenou servisu atd?