• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Nákup ojeté Mazdy 6

• Vlákno založil Vlákno založil Vitus
  • Datum založení Datum založení
Ještě se zeptám, šli byste i do r.v. 2013 nebo až od 2014? Koukáme od roku 2014do cca 2018.
Spíš mě zaráží, že jich je hodně z roku 2013. Je tam nějaká ''chyba''?
Díky

To je velký rozpětí od 2016 je velkej Facelift s označením GL (pro někoho další generace) a tam už je zas lepší výbava atd)
Tam by mohlo být zajímavý toto. Od pána jsem bral já svoje GJ a má dobrý ceny a umí i dovézt dle přání

2013 jsou auta ze začátku výroby holt tam do2014 můžou být nějaký mouchy. Diesel ve vašem rozpětí let opravdu nebrat.

@curdova.l V tom období 2013 do 2016 (u kombíků je to přesně od srpen 2012 do květen 2016) byl taky jeden zásadní rozdíl, který hraje hodně o ceně i o autě.
Nevím to úplně přesně (chytřejší doplní), ale od začátku výroby do cca 2015 byla první verze, která měla mechanickou ruční brzdu (klasickou páku) a starý typ rádia NB1 s navigací TomTom. Od 2015 došlo k tý úplně první úpravě (ve VIN je stále jmzGJ...), kdy se začala montovat elektronická ruční brzda a rádio se změnilo v infotainmet MZD Connect .

Tady obrázky:

Back