• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Nákup ojeté Mazdy 6

Tak aj dlhší 6 prevodový stupen stačí - ono si ho to doslova pýta...
Je to dosť smiešne ked môj 4°AT v 2.5i Legacy točí na dialnici menej ako 6MT v GH-čku 2.5i

Vdaka kratšej prevodovke to má síce lepšiu dynamiku, ale zasa na úkor vyššej spotreby.
Navyše v tej dnešnej premávke tú dynamiku ani nie je kde využiť, hlavne ak ide človek do práce, respektíve z práce, tak sa celú cestu ide vo "vláčiku"

On to není dálniční pozirac kilometru, to je dieselova 2.2 která má dost dlouhý kvalty. Ta 6ka ve 2.5 je ideální na okreskach do 90kmh a na toto cestování je auto určeno

Zdravím, tahle GJckova 6ka na mě vyskočila na seznamu, černou na Skyaktivu nemusím, ale zaujala mě dost cena, tak to sem dávám, třeba se bude hodit.

PS: Pred 1,5 rokem jsem kupoval taky a přijde mi, že obecně šly cenou dolu nebo jsem koupil draze...a ješte s problémy :p

Ta cena mi teda připadá až podezřele nízká na benzínové GJ :)

Prodejce není no name, asi bylo protiuctem, tak třeba kuřák, to už tady někde taky bylo...

Back