- 1 383
pokud je to pravda, tak to auto spíše postávalo u baráku nějakého důchodce hádámaktuální nájezd 69 000 km
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
pokud je to pravda, tak to auto spíše postávalo u baráku nějakého důchodce hádámaktuální nájezd 69 000 km
Zdravím Vás Kolegáčci,
v pátek mně bude dovezena tato Mazda a rád bych se zeptal, zda ji tady někdo s tímto motorem provozuje.
Na co si dát pozor a jak o auto pečovat.
Dovoz Německo, aktuální nájezd 69 000 km.
Děkuji za případné reakce.
Proč důchodce?pokud je to pravda, tak to auto spíše postávalo u baráku nějakého důchodce hádám
Postupně budu psát nové poznatky. Jinak ten podvozek je geniální. Ale když se chci trochu povozit, tak je spotřeba alarmující....
y, převodový olej a brzdovou kapalinu
Já bych asi radši pár peněz přihodil a šel bych do nového benzínu a nebo klidně i nafty, pokud toho nalítáš hodně po dálnicích. Mně osobně se líbí ceny na Matthes a docela přemýšlím, že si další auto koupím od nich.
Asi by se vyplatilo jim napsat a zjistit dostupnost na konkrétní model, příp. barvuAhoj,
ceny novych mazd u Matthese dobre, v podstate Attraction za cenu Emotion u nas, ale cekaci doba 270 dni to nevim jestli bych vydrzel cekat.
Nájezd je jedna věc, v tom bych problém neviděl, ale jestli bude auto provozované hlavně ve městě, tak bych radši vyčkával na nějaký ten pěkný benzínAhoj,
vybírám ojetý auto a dvojkovou Mazdu 6 mám v hledáčku. S mým nájezdem 15 000/rok bych chtěl spíše benzin, jenže těch je jak šafránu. Co říkáte na tuto v dieslu: http://autocartichy.cz/auta/mazda-6-3/
Nájezd je jedna věc, v tom bych problém neviděl, ale jestli bude auto provozované hlavně ve městě, tak bych radši vyčkával na nějaký ten pěkný benzín
Jinak takhle z fotek vypadá auto pěkně a poměr cena/výbava také pěkný.
Tato věta je absolutní nesmysl. A to z několika důvodů.Vůči tomu DPF by nebyl problém jednou za čas vjet na dálnici.
Tato věta je absolutní nesmysl. A to z několika důvodů.
1) aby si věděl, že začala regenerace, tak musíš sledovat okamžitou spotřebu
2) regenerace trvá cca 25km (záleží kde se jede - dálnice či okrsky), ideální je jet na tempomat a nezasahovat do brzdy či plynu
3) měl by si sledovat jednotlivé proběhy mezi regeneracemi, aby si zjistil jak často ta regenerace probíhá - 200 - 250 km, ale může být i 400km záleží, kde se auto pohybuje
Jednou za čas vyjet na dálnici nedává smysl hlavně proto, že nevíš jak je DPF zaneseno. Dá se to vyřešit OBD čtečkou a appkou do telefonu.