Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Taky záleží jaká je investice. A pokud chceš záruku na auto které se nerozpadne do 3 let, tak je třeba vzít sebou mechanika. Každopádně když se o auto nebudeš starat, tak se rozpadne tak jako tak.Ahoj všem
možná se budu blbě ptát, ale sháním info co jde. Po vytvoření dvou menších klonů sebe sama (a manželky) zvažujeme rozšíření i auta. V rámci vybírání je jedno ze dvou typů i Mazda 6, s ohledem na peníze a velikost nájezdu teda ne nové, ale ojeté (určitě GH). Samozřejmě že jsem narazil na tunu vláken o tom, jak jedničková generace Mazdy 6 rezaví. O dvojce sice něco taky, ale už nic moc aktuálního a příspěvky z roku 2012 o tom jak má někdo auto z roku 2010 super bez koroze jsou prakticky k ničemu.
Chci se zeptat, jak je to dneska se staršími kousky (kolem roku 2009), tj. 8 let staré auto? Pozink co jsem pochopil tak vůbec nemá, ale měla by být lepší odolnost než u jedničkové verze. Má vůbec smysl kupovat cca 8 let starou Mazdu 6 a čekat že třeba dalších 8 vydrží? Nerad bych vzal něco co se za tři roky rozpadne....bohužel nemám garáž, takže to potřebuju zohlednit
Zdravím ve spolek, našel jsem tento inzerát, co Vy na to? Doufám, že už to tu někdo nedával.
https://auto.bazos.cz/inzerat/80824695/Mazda-6-GH-Kombi-25iLPG-125kW-GTA.php