Já koukal po autě pro rodinu skoro rok. Nakonec jsem koupil ve výše jmenovaném bazaru. Pěkný uvnitř, pěkný venku, servisovaný až do konce v Mazdě, fungl nový gumy. Po krátkém rozmýšlení jsem ho vzal, protože mi bylo jasný, že bude za chvíli pryč. Bylo to na jaře a to se auta rychleji prodávají. Viděl jsem auto zespodu na zvedáku a viděl, že na chladiči chybějí lamely. Byl jsem ujištěn, že to není problém. Na konci léta a pár najetých tisích, jsem zjistil, že teče a v servise při výměně zadních brzd se potvrdilo. Když jsem se telefonem před koupí na brzdy ptal, měli 60 procent života, ale jenom vepředu, kde už je někdo měnil....
V servise rozdělali auto a volali, že by to chtělo vyměnit i chladič klimy, že je před chladičem motoru, není v nejlepším stavu a je otázka, jestli ho tam dávat znovu, když je půlka auta rozdělaná...
Takže nakonec účet cca. 14,5 tisíce za dva chladiče, práci a plnění klimy(další 4 za brzdy). O tom chladiči jsem zde na fóru ani jinde nečetl. Dle servisáka, je slisovanej ze dvou dílů a guma uprostřed, která zestárne. Pozor tedy na to, ty auta už mají nějakej rok. Nejlepší by bylo koupit ho už po týhle výměně, protože životností tento díl asi neoplývá.