Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Dovoz Litva, jeden servis IMF, UAB Inchcape Motors Vilnius, 15-20 tkm ročně pravidelné prohlídky, poslední záznam 02.09.2016 69550 km, servisní akce tlumicí vzpěry pátých dveří neprovedena.Má někdo možnost zkontrolovat VIN tohodle auta? Případně nebyl se někdo na něj kouknout?
https://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda/6/17627366?goFrom=list
Díky moc
Na tohle jsem se chtěl jet podívat už někdy na podzim, ale zjistil jsem, že firma na té adrese neexistuje, je to jen dovoz na objednávku z Itálie, auto mělo být tuším z Litvy. Tlačili na mě, ať se rozhodnu, že to je aukce z operativního leasingu a musí ho rychle zamluvit. Měl jsem složit předem zálohu, že mi ho dovezou. Přitom ten inzerát tam je už cca půl roku. Ta firma je na netu dost diskutovaná, hlavně na Alfa fórech. Celkem rychle jsem z toho vycouval, bylo tam na mě moc otazníků, nakonec jsem ani neprověřoval ten VIN v servisu.Má někdo možnost zkontrolovat VIN tohodle auta? Případně nebyl se někdo na něj kouknout?
https://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda/6/17627366?goFrom=list
Díky moc
Díky moc. Jak probíhá jeho dovoz? Myslím co kontroluje na vozidle a podobně? Řeší historii vozu, měří lak ?
IMO nevím co je na 2.0 DISI "problémové". Lenost je dána jen EURO5 převody, žádný dražší benzín než N95 není potřeba, kompresi 11.2 bez problémů dává i 90oktanový benzín.
Jenom si to auto nemůžeš osahat. Chtějí zálohu dopředu a pak to přivezou. Nemají žádnou plochu.Díky moc, takže to z vin nenaznačuje nějakou habaďůru jo?
Já to risknul naslepo, mohl to být trošku drahý špás, ale asi jsem měl štěstí. Namlouval jsem si, že autorizovaný prodejce z DE nebude garantovat nebo psát, že je auto zcela v pořádku a vyleze z toho pak paskvil. No, ale musím připustit, že se mi malinko těžko spalo.Zakladem pouceni..nikdy nekupujte nic co jste nevideli, nezkontrovali..nevyzkouseli
Sent from my STF-L09 using Tapatalk