- 534
Já si říkal odkud je mi tvůj nick povědomý... A on TwitterTaky jsem na 8 hodin zavřel @Natural-a do sklepa. Teď už se jen rozplývám, kdykoli jdu okolo. Krásná práce. Díky.
Odesláno z mého VTR-L09 pomocí Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Já si říkal odkud je mi tvůj nick povědomý... A on TwitterTaky jsem na 8 hodin zavřel @Natural-a do sklepa. Teď už se jen rozplývám, kdykoli jdu okolo. Krásná práce. Díky.
no vo vo vo tom žádnátak hlavně bacha na silikon, protože silikon je špatný, áááááno.....
Jistěě, chce to minimálně dvě pixly, jinak to není vončono vo vo vo tom žádná
Bude mi potěšenímJak tak koukam tak budu muset na jare o sluzby Naturala pozadat
skveleBude mi potěšením
Ano, má to smysl. Má čistící i konzervační účinky a zlepšuje vzhled ošetřeného povrchu.Dotaz: má smysl použít na lak detailer když už nejsou moc Velké známky vosku na karoserií?
joo vypadá to jak u někoho v garáži, podle dvoukolového povozu vedle auta, takže celoroční péčeJak vzhledem k novym prostorum? Co to je za novinky?
Tak aby se neřeklo, fotodokumentace musí být@Natural prej máš dneska v pácu nějakou libovku ,-)