- 534
Já si říkal odkud je mi tvůj nick povědomý... A on TwitterTaky jsem na 8 hodin zavřel @Natural-a do sklepa. Teď už se jen rozplývám, kdykoli jdu okolo. Krásná práce. Díky.

Odesláno z mého VTR-L09 pomocí Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Já si říkal odkud je mi tvůj nick povědomý... A on TwitterTaky jsem na 8 hodin zavřel @Natural-a do sklepa. Teď už se jen rozplývám, kdykoli jdu okolo. Krásná práce. Díky.
no vo vo vo tom žádnátak hlavně bacha na silikon, protože silikon je špatný, áááááno.....![]()
Jistěě, chce to minimálně dvě pixly, jinak to není vončono vo vo vo tom žádná![]()
Bude mi potěšenímJak tak koukam tak budu muset na jare o sluzby Naturala pozadat![]()
skveleBude mi potěšením![]()
Ano, má to smysl. Má čistící i konzervační účinky a zlepšuje vzhled ošetřeného povrchu.Dotaz: má smysl použít na lak detailer když už nejsou moc Velké známky vosku na karoserií?
joo vypadá to jak u někoho v garáži, podle dvoukolového povozu vedle auta, takže celoroční péčeJak vzhledem k novym prostorum? Co to je za novinky?![]()
Tak aby se neřeklo, fotodokumentace musí být@Natural prej máš dneska v pácu nějakou libovku ,-)