Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Hodně pěkný GH, to křídlo ti tiše závidímTak konečně tento víkend vyšlo počasí a po cca šesti hodinách tvrdé práce je výsledek na světě. Nejvíce mne překvapila aktuální jemnost laku, kdy jen pří vzití za kliku je to obrovský rozdíl
Originální křídlo má momentálně na skladě @Moriarty , kdyby zájem přetrvával Já pro změnu závidím tu originální odtrhovou hranuHodně pěkný GH, to křídlo ti tiše závidím
Nádherná práceTak po dnešním lehkém Ostravském deštíku..
jj souhlas to křídlo vypadá fakt decentně a nekazí celý už tak pěkný tvar profilu vozu, kdybych něměl kombajna, tak bych fakt uvažoval :bookworm:Hodně pěkný GH, to křídlo ti tiše závidím
Po navoskování deštík na.ere, koulelky vody zase potěší.Tak po dnešním lehkém Ostravském deštíku..
Potěšení na mé straně, jsem rád, že spokojenost Fotky si vypůjčím na stránky, jsou fakt parádní, díky za super spolupráciTak jsem nechal 6.5. navoskovat Mazdu od Robina - @Natural.Skvělá práce.Jde vidět,že dost prokoukla a kdo váhá,tak vřele doporučuji.
Tak hlavně k profesionálům, né nikam, kde ti stav laku ještě zhorší neodborným zásahemPořád jen žasnu nad krásnou prací.
Ale po pár příhodách mé blbosti musím nejdříve nechat rozleštit lak od jemných škrábanců
Pár let už to dělají a rovnou nechám udělat dekontaminaci.Potěšení na mé straně, jsem rád, že spokojenost Fotky si vypůjčím na stránky, jsou fakt parádní, díky za super spolupráci
Tak hlavně k profesionálům, né nikam, kde ti stav laku ještě zhorší neodborným zásahem