Mazdar,
tak už to mám za sebou. Co napsat? Asi nemá cenu neustále opakovat, jaký vosk od doris je. Toho už tu bylo napsáno dost. Snad jen malé shrnutí.
Vosk: velmi jednoduchá práce s voskem, má vynikající dekontaminační vlastnosti, na autě jsem ho nechal cca pět hodin, bohužel přes noc to nešlo, a i po těch pěti hodinách se nechal krásně a lehce rozleštit.
Exteriér - přípravek: velmi malá spotřeba, velmi vysoká účinnost.
Interiér - přípravek: velmi malá spotřeba, velmi vysoká účinnost.
Přípravek na kůži: no moc toho v autě není, volant, klacek a manžeta - po aplikaci to hlavně není mastné, krásně se to vpije a je to příjemné na omak. Jsem zvědavý, co to udělá na kožených botách.
Deatiler: ještě jsem neaplikoval, chystám se po prvním umytí mazdy.
Všeobecně: byl jsem u Robina, dali jsme řeč, vše pěkně vysvětlil a předvedl a samozřejmě oledkoval auto - DÍKY ROBINE.
Auto bylo po koupi, mám ho cca tři týdny, umyto a celý vnitřek byl napajcovaný nějakým mastným sajrajtem, ošetřil jsem přípravkem na interiér od Doris a jsem spokojený, zatím.
Celá ta sranda trvala asi deset hodin, a to jsem ještě neskončil. Nejvíc se líbala dekontaminace a potom samotné rozlešťování, dalo by se říct, že pod rukama se z ošklivého káčátka vyklubala pěkná labuť.
Na co jsem musel použít chemie, konkrétně Supermafrasol, tak byla kola. Vypadala, že je nikdo moc nemyl. Nyní jsou navoskována, tak uvidíme, co všechno vosk zvládne. Bohužel, tedy v tom dobrém, ještě mě čekají zimáky.
Za mne - jsem spokojen - DÍKY DORIS.
Fotky z celého dne jsou zde:
http://hippo71.rajce.idnes.cz/mazda6/.
P.S.: Během dne dorazil brácha se svojí třiadvacetiletou, minimálně pět let nemytou filckou, tak jsem hned vyzkoušel vosk i na ní.