Tak ... ani sama nevím, čím začít. Možná to bude znít zvláštně na fóru o Mazdách, ale zde je příběh jednoho vozu černé barvy, značky Alfa Romeo. Jedná se o vůz mého brášky (někteří už ví, že on je nadšenec do Alf, někteří ne), sedan, r.v. 2004, předchozí péče o lak v podstatě žádná (když se nepočítá dvakrát vapka, jedno vysátí a to, že mu to několikrát nabourali, jestli s ní něco dělal předchozí majitel, to se asi nedozvíme, kadopádně nebylo znát, že by se o to nějak staral.
Jednoho krásné dne jsem přemýšlela, co takovému nadšenci dát pod stromeček a když Robin vylezl na povrch s poukazem na péči, okamžitě jsem měla jasno. No a bráška pod stromečkem našel poukaz. Vypadalo to na první pohled, že nadšený není, ale pak nakonec z něj vylezlo, že je rád. Já byla ráda ..teda já byla přímo nadšená, protože když jsem viděla na fotkách ty výsledky, potřebovala jsem to i naživo. Slovo dalo slovo a včera, 23.10. byla Alfina přivezena a dána mistrovi do rukou. A musím říct, že to byla naprosto perfektní volba !!!
Už to radši zkrátím. Ráno se dal mistr do práce .. uběhl celý den, ani nevím jak a hodinu před koncem mi píše, že si můžu auti vyzvednout. Přijedu na místo předání a co nevidím... Auto, které jsem tam ráno vezla bylo pryč. Prostě nebylo.
Stála jsem před tou Alfou a nedokázala jsem pochopit, co se to s tím autem stalo. S Robinem jsem ráno stála u toho auta a když mi ukázal, co to dokáže, nechtěla jsem tomu věřit, ale výsledek byl fenomenální. Slovy to nejde popsat. Úplně jsem to auto chtěla dát do kamionu a odvést ho předat majitelovi pod plachtou
..
Musím říct, že i když to není auto z linky, tak spojení Doris/Natural .. je to nejlepší, co může Vaše auto potkat. Za mě rozhodně všechny palce nahoru !!!
Ráno jsem se probudila a myslela jsem si, že to byl jen sen .. ale nebyl. Opravdu se to stalo. A tímto bych chtěla poděkovat Robinovi a Doris za skvělé výsledky. Opravdu velké díky ! Bráška když to viděl, tak sám též nechápal a jeho poslední slova zněla takto : "Vyřiď, že moc děkujeme a budeme služby využívat i nadále." Tákže to myslím mluví za vše. Díky, díky a ještě jednou díky za to, co dokážete, umíte a hlavně, že si to nenecháváte pro sebe.
Dovolila jsem si natočit videa před a po.. aby třeba si někdo nemyslel, že jsem si to vymyslela a že musím zákonitě brát prášky na hlavu
před:
po:
Klobouk dolů, opravdu neskutečná práce. :shame:
(kucíí, omlouvám se, že to není Mazda, ale znáte mě :wacky