Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
OujeesJuu, jsem ve vyberu!![]()
Už na sraze bylo vidět, jen podle těch dvou malých voskovaných míst, že ta červená se úplně rozzáří. A stalo seVosky od Doris, jednoznačně super!
Fantazijní práce. Copak to jsou za vosky?Nemám tak detailní fotky jako Robin, před v průběhu a po, ale myslím že výsledek bude mluvit za vše, kdo auto viděl, @Doris a @Natural tak jistě semnou budou souhlasit že lak na mé majdě, nebyl v nejlepší kondici. Jak už jsem psal včera, v sobotu jsem prošel osobně zaškolením u Doris, na její vosk a výsledek snažení mého a mé přítelkyně @Verunka je zde.
Stihl jsem blejsknout aspoň fotky v průběhu včerejšího voskování.
Zobrazit přílohu 6996 Zobrazit přílohu 6997 Zobrazit přílohu 6998
A tohle je dnešní výsledek, beru to po vzoru @Vitus -e alá zrcadlo.
Zobrazit přílohu 6999 Zobrazit přílohu 7000 Zobrazit přílohu 7001 Zobrazit přílohu 7002 Zobrazit přílohu 7003
Jsou tam 2 vrstvy, té druhé už se moc nechtělo.
Vosky od Doris, jednoznačně super!
Fantazijní práce. Copak to jsou za vosky?
Jak se stavíte k rychlovoskům v rozprašovači (typu https://www.google.com/search?q=/voskovani/meguiar-s-gold-class-carnauba-plus-premium-quik-wax-170), jsou vůbec účinné nebo je lepší mít vosk v podobě pasty a pak to leštit ručně/strojově?
Jsou to vosky co nám míchá @Doris speciálně na každé auto podle barvy.Za sebe můžu doporučit.
Oh, super.
Napíšu jí PM, svou 626 už mám navoskovanou, potřebuju ještě na své druhé auto...
Já jsem z Prahy, ale semtam občas vyjedu i za její hranice, takže o víkendu není problém někam dojet. Uvidím, Doris jsem napsal, čekám na odpověď.