Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ja už mám tiež objednané, tak som zvedavý, ako to bude vyzerať.
Ja už som to trochu videl. Keď Robin ledkoval, tak zároveň na malom kúsku ukazoval, čo tie prípravky dokážu. Preto mám teraz fľakatú palubovku pred spolujazdcom.budeš koukat, jak máš krásný auto, až z tý barvy vyleze na sluníčku ten třpytivej pigment
akorád tě pak nas... když je to zase za chvilku zajebaný. já voskoval obě auta minulý víkend a to i interiér. no vypadaly obě jak nové. po týdnu to ovšem vypadá jinak, kor když se táhneš v koloně v dešti za někym... a pak to všechno uschne. já si pak vždycky říkám, no hlavně že to je ošetřený víc hold nenadělášale ten pocit radosti z naleštěného auta 2x v roce je k nezaplacení zrovna jsem se díval na fotky po leštění mojí GH a už se na to zase těším!
přesně tak, dnes ráno do práce za kamionem okolo kamenolomu, a je po leskuakorád tě pak nas... když je to zase za chvilku zajebaný. já voskoval obě auta minulý víkend a to i interiér. no vypadaly obě jak nové. po týdnu to ovšem vypadá jinak, kor když se táhneš v koloně v dešti za někym... a pak to všechno uschne. já si pak vždycky říkám, no hlavně že to je ošetřený víc hold nenaděláš
Ahoj Doris.Letos jsem navíc sortiment rozšířila o detailer/sealant a je to taky príma věcička, kterou Ti ráda ukážu, jak k nám přijedeš.
Ahojky, není problém. Budu se těšit a věřím, že se Ti bude nový přípravek hodně líbit.Ahoj Doris.
Jej, nový sortiment jo? Tak to bych se taky rád stavil na kukačku kdyby to bylo možné.