Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ja už mám tiež objednané, tak som zvedavý, ako to bude vyzerať.![]()
Ja už som to trochu videl. Keď Robin ledkoval, tak zároveň na malom kúsku ukazoval, čo tie prípravky dokážu. Preto mám teraz fľakatú palubovku pred spolujazdcom.budeš koukat, jak máš krásný auto, až z tý barvy vyleze na sluníčku ten třpytivej pigment
akorád tě pak nas... když je to zase za chvilku zajebaný. já voskoval obě auta minulý víkend a to i interiér. no vypadaly obě jak nové. po týdnu to ovšem vypadá jinak, kor když se táhneš v koloně v dešti za někym... a pak to všechno uschne. já si pak vždycky říkám, no hlavně že to je ošetřený víc hold nenadělášale ten pocit radosti z naleštěného auta 2x v roce je k nezaplacenízrovna jsem se díval na fotky po leštění mojí GH a už se na to zase těším!
přesně tak, dnes ráno do práce za kamionem okolo kamenolomu, a je po leskuakorád tě pak nas... když je to zase za chvilku zajebaný. já voskoval obě auta minulý víkend a to i interiér. no vypadaly obě jak nové. po týdnu to ovšem vypadá jinak, kor když se táhneš v koloně v dešti za někym... a pak to všechno uschne. já si pak vždycky říkám, no hlavně že to je ošetřený víc hold nenaděláš
Ahoj Doris.Letos jsem navíc sortiment rozšířila o detailer/sealant a je to taky príma věcička, kterou Ti ráda ukážu, jak k nám přijedeš.
Ahojky, není problém. Budu se těšit a věřím, že se Ti bude nový přípravek hodně líbit.Ahoj Doris.
Jej, nový sortiment jo? Tak to bych se taky rád stavil na kukačku kdyby to bylo možné.![]()