Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Clovece nevim, ikdyz Tvuj odkaz ma page=256, tak me to hodilo na tu prvni stranku a ... "Page 1 of 271" vypada dost desive .Možná toto bude lepší odkaz:
http://mazda3revolution.com/forums/...on-only-downloads.html#/topics/98202?page=265
Hmmm, nechápu to, ale mně ten můj odkaz funguje. Ale to je fu(c)k - je to prostě na str. 256.Clovece nevim, ikdyz Tvuj odkaz ma page=256, tak me to hodilo na tu prvni stranku a ... "Page 1 of 271" vypada dost desive .
Tak co trebaa ... takhle?
Vysli nove fotky s Apple CarPlay a vyzera to, ze okrem Apple Maps od iOS 12 pojde pouzivat s CarPlay skutocne aj Waze a Google Maps. Kedze som CarPlay nemal ako pouzit, cakal som ze uz davno funguju.Cakam na Apple CarPlay a potom bude Waze.
Ahoj, kde si ich našiel? Ja asi slabo hľadám.Vysli nove fotky s Apple CarPlay a vyzera to, ze okrem Apple Maps od iOS 12 pojde pouzivat s CarPlay skutocne aj Waze a Google Maps. Kedze som CarPlay nemal ako pouzit, cakal som ze uz davno funguju.
Ebay ! Sbazar ! Bazoš ! 2000 - 4000 tisice ! Instalace primitivni !Dobrý den, mám Mazdu CX5 a nechci kupovat originál navigace za 12.000,- Kč. Poradil by mi někdo, kde bych našel nějaký odkaz, ohledně zakoupení SD karty s navigací a následnou instalací do vozidla. Děkuji
Nebo se podívat na předcházející stránku, příspěvek 106 z 28.5.2018.Dobrý den, mám Mazdu CX5 a nechci kupovat originál navigace za 12.000,- Kč. Poradil by mi někdo, kde bych našel nějaký odkaz, ohledně zakoupení SD karty s navigací a následnou instalací do vozidla. Děkuji
Zdarec, to se mi nestává, ale občas na mě začne mluvit snad čínsky, tak znovu v nastavení je nutno změnit jazyk na nějaký jiný, protože to ukazuje pořád češtinu a pak zase změnit na češtinu... Bývá to asi tak jednou za měsíc.Stava se Vam že si navigace najednou vzpomene a chce Vás navigovat nesmyslně přes nejaký prdele že jí napadne project nejakou cestu mezi hlavnima silnicema?Dá se to někde natavit at nejsem za debila.V Cecham ok ale mrcasit se nekde v cizině bych nechtel.