Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
On nepíše o aktualizaci,ale o instalaci toolboxu.Já jsem s tím tento týden taky zápasil. Aktualizace se povedla až na několikátý pokus. Spíš než W10 bych to přikládal přetíženému serveru Mazdy.
Ani náhodou, musel jsem vytáhnout starej notebook s Windows 7 a už to jedeTo asi nebude desítkama.
Stáhnout,nejlépe na plochu a spustit jako správce.
Jj, to znám, ale po nové aktualizaci, nic takového už není a nebo je někde zapikované jako spousty jiných užitečných funkcí.zkus pravé tlačítko myši a odblokovat - viz snímek obrazovky:
Zobrazit přílohu 30005
napiš mu SZMá Prosím někdo kontakt na shr3h?
Klikni na jeho nick @shr3k, vyskočí okno a dáš “zahájit konverzaci”.Zdravím vás, pokud existuje ta možnost,taky bych rád pořídil novou SD kartu pro CX-5 2020. Má Prosím někdo kontakt na shr3h? Kolik to u shr3h stojí? Děkuji vám