Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ze zkušeností přestane po 100 km fungovat, alespoň u aut s poslední verzí firmware. Prostě v okamžiku, kdy dojde k přechodu licence vs. hardware karty na model licence vs. VIN. Zdá se, že si navigace pamatuje nejen datum první aktivace, ale i platné licence.No to je jasné. Mě spíš jde o to, jak se rozezná při koupi karta pro update a karta pro první instalaci. Předpokládám, že při prvním použití si hw navigace zapisuje na kartu konfirmační soubory a dojde ke spárování. Co se stane, když použiješ novou, nespárovanou kartu?
Ano.Vložit SD Kartu z E-bay, nebo zkusit najet 100 km, jak se tu minule psalo?
Jen jako referenci, mame v CX5 tu mapovou SD od @shr3k, a zcela bez problemu, po 100 km jsem udelal update a bitovou kopii na Extreme UHS-I U3 od Sandisku, a jede to naprosto v pohode. Prekvapilo me, ze i ta orig karta byla prakticky stejne rychla, jako ten Sandisk, takze nejspis i autor pouzil nejaky trochu kvalitnejsi nosic; urcite rychlejsi, nez karta, kterou mam uz "z tovarny" v Mazde 6 (pocitam, ze ac byla v roce 2019 uz v cene auta, stejne ji tam strkal az prodejce v CR), takze tu jsem taky pro rychlejsi nacitani podkladu prekopiroval na rychly Sandisk a pouzivam ten.
Ahoj zeptám se co ti to dělalo v autě než si najel těch 100 km. Já mám na obrazovce jen kompas. No a co to vlastně udělá po těch 100 km. ??
Ahoj zeptám se co ti to dělalo v autě než si najel těch 100 km. Já mám na obrazovce jen kompas. No a co to vlastně udělá po těch 100 km. ??
No ked ti mam povedat pravdu tak nie som si isty,poradis mi,prosim ta.Ahoj, mám taky z Německa a normálně jsem tam měl mnoho jazyků včetně CZ. Jsi si jistý, jak to nastavit?