Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ahoj prosím o raduAktualizoval jsem minulý týden. Proběhlo to OK. A to jsem aktualizoval kopii karty, koupené na ebay. Kopie byla dělaná po spárování s VIN.
Ale nebylo to po 3 letech ale po necelém 1 roku.
Ahoj prosím o radu
Pokušel jsem aktualizovat ale nějak se mi to nedaří píše mi to pořád že mám vložit SD kartu na ale nic to nedělá a když jsem ji dal zpět do auta tak se nenačte. Koupil jsem v loni na ebay.
Díky moc za rady nebo jak postupovat
Já jsem s Mazdí navigací docela spokojený, nenutí mě otáčet se(jak mě to dělá Garmin) okamžitě přepočítá.Vzhledem k tomu, že Mazdí mapy stojí za starou belu, tak já ještě nemám ani tu únorovou aktualizaci... Jezdím Waze přes CarPlay.
Vzhledem k tomu, že Mazdí mapy stojí za starou belu, tak já ještě nemám ani tu únorovou aktualizaci... Jezdím Waze přes CarPlay.
Pokud nemáš zálohu,tak koupit novou kartu a zas na ebay.Nejprve zkontroluj zámek karty.