Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
12 tis. ale bude za celé zrcátko i s lakem krytu bych řekl. Mě umřely obě zrcátka a vyměnili mi jen motorky za nějakých 800,-/ks a chodí to zas krásně. Práce na obouch zrcátkách účtovaly nějaké 2 hodinky.Ja som to spomenul na servisnej prehliadke (mimo záruku) a bolo mi povedané že by to stálo tuším 12tis za kus to vymeniť. Tak to mám už pol roka vypnuté a nejak som sa s tým naučil žiť. Blbé je akurát, že nevidno, či sa zamklo.
Já to mám stejně. Pomáhá mi silikonový sprej, nestříkat tam vodu a nevystavovat slunci.Mne tie zrkadlá fungujú ak im pomôžem, takže tam nie je nič zodrané, ani spálené, len sa im nejak nechce. Neviem, možno to stačí rozobrať a premazať.
Ahoj!12 tis. ale bude za celé zrcátko i s lakem krytu bych řekl. Mě umřely obě zrcátka a vyměnili mi jen motorky za nějakých 800,-/ks a chodí to zas krásně. Práce na obouch zrcátkách účtovaly nějaké 2 hodinky.
Motorek má velký odpor a tak se zastaví. S mechanismem jako takovým není nic v nepořádku než to, že je tam špína. Aspoň na BP. Řešilo se to zvýšením tolerance pro zastavení motorků pomoci sw updatu.Já tam stříkám silikon a taky to dost pomáhá. Dokud teda auto nestojí celý den na slunci, pak už pomůže jenom ruka.
Ale záleží, co je tam doopravdy v čoudu.
Ahoj, já mám dlouhodobe dobrou zkušenost se servisem Kodecar Hradec Kralove.U moji Cx 5 2,2 diesel rok 11/2017 pravé zpětné zrcátko jde sklopit tak na 1/3 svého pohybu, ale už se nevrátí do své polohy, aby bylo funkční. Musím mu pomoct ručne, jinak bych nemohl bezpečně hlídat pravou stranu. Levé zrcátko funguje jak má. Potaďte, kde by mi provedli opravu. Jsem z okresu Kolín.
Děkuji
Hudebník - Zobrazit přílohu 49530Igor