Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Měl jsme stejný problém, vyřešila to reklamace a následná výměna části zrcátek. Reklamoval jsem u Carstar Praha a vše proběhlo v pohodě.Tak už se hlásím s problémem se zrcátkama. Řidičovo zpomaluje a už někdy nedovře....
Zobrazit přílohu 32290
VW a koncern podobně nic vypínat nemusí a stále vše funguje.Furt si ale myslím že když po dobu mrazů budete vypínat zavírání zrcátek tak se nemá co pokazit. Co jsem kde možně četl tak je to pouze zamrznutou vodou s mytí auta nebo s deště který v noci zmrzne. Plastové díly se pak snadno dolamou...
Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
A přímo u dealera se zrcátko neodklopilo nebo stačilo to, že už je motorek jakoby pomalý?Nevím no, já jsem to byl reklamovat někdy na konci léta... v létě mi voda nezamrzala v zrcátkách.
Jak psal Bocka, není to jen o mrazu.Tak ano. Ale to je věc konstrukce která se mazde nepovedla. Problémům hold musíš předejít když to tlačítko existuje. Po záruce při zavírání se ti to stane znovu ale opravu si budeš hradit sám tak je lepší se naučit to v době mrazů hold vypínat...
Takže ti to přestalo fungovat v létě? Divný pač tam se může pouze dolamat ta plastová osicka či ozubené kolečko bordelem nebo namrazou která brání v otáčení..Nevím no, já jsem to byl reklamovat někdy na konci léta... v létě mi voda nezamrzala v zrcátkách.
Tak to bude asi zřejmě bordelem Auto má sklápěcí zrcátka, tak by se snad měla dát používat celoročně. V manuálu o tom, že to nemáš v různých situacích používat, není ani zmínkaTakže ti to přestalo fungovat v létě? Divný pač tam se může pouze dolamat ta plastová osicka či ozubené kolečko bordelem nebo namrazou která brání v otáčení..
A měnili ti celé zrcátko nebo jen ten motorek? Mně by to zajímalo do do budoucna...Nevím no, já jsem to byl reklamovat někdy na konci léta... v létě mi voda nezamrzala v zrcátkách.
nic proti, ale už tady je obsáhlé téma o zrcátkách https://www.mazdaklan.cz/threads/nefunkcni-sklapeni-vnejsich-zrcatek-mechanismus-sklapeni.2758/ a zkus to WDTak už se hlásím s problémem se zrcátkama. Řidičovo zpomaluje a už někdy nedovře....
Zobrazit přílohu 32290
Zajeď s tím do CB auto, vymění ti na záruku mechanismus sklápění obou zrcátek, i toho zdravého. Stejný problém jsem řešil v květnu, kdy jsem měl auto ještě v záruce. Ráno jsem tam dal auto a za 3 hoďky hotovo. Fungují dodnes zatím obě.A měnili ti celé zrcátko nebo jen ten motorek? Mně by to zajímalo do do budoucna...
Do CB se chystám, mám ho "hned za barákem". Problém bude, že se to projevuje náhodně. Dnes třeba přijdu k autu, odemknu a bez problémů. Přijedu pak do cíle, zamknu a zrcátko se nesklopi úplně. Pak odemknu, zamknu a sklopí se celé. V týdnu to zkusím a uvidímeZajeď s tím do CB auto, vymění ti na záruku mechanismus sklápění obou zrcátek, i toho zdravého. Stejný problém jsem řešil v květnu, kdy jsem měl auto ještě v záruce. Ráno jsem tam dal auto a za 3 hoďky hotovo. Fungují dodnes zatím obě.
Soudě podle fotky tak z Opletalky to máš "co by kamenem"?.Do CB se chystám, mám ho "hned za barákem". Problém bude, že se to projevuje náhodně. Dnes třeba přijdu k autu, odemknu a bez problémů. Přijedu pak do cíle, zamknu a zrcátko se nesklopi úplně. Pak odemknu, zamknu a sklopí se celé. V týdnu to zkusím a uvidíme
Je vidět, že jsi místní Zajedu tam hned v pondělí. Díky za infoSoudě podle fotky tak z Opletalky to máš "co by kamenem"?.
Mně to taky nedělalo pořád, jen občas. Při přebírání auta to v Cébéčku ani nekontrolovali a rovnou nabídli, že na záruku vymění obě. I když jsem reklamoval jen to u řidiče.