• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Nehody, skoro nehody, on-board videa

• Vlákno založil Vlákno založil Vitus
  • Datum založení Datum založení
V dnešní kompilaci zjistíte odpovědi na otázky:
Proč vám Česká pošta zase nedoručila balík?
Zvládne náklaďák cvičit jógu (dnešní cvik: Svíčka s oporou svodidel)?
A především: nepřeceňuje se asertivní přístup, když na vás vystartuje opilec?

Co mají společného grupáč a hromadná dopravní nehoda?
Kromě toho, že je to intenzivní prožitek více lidí, který se neobejde bez vzájemného tření, je to také zkušenost, u které je více než vhodné vědět, co dělat.
S chováním během grupáče vám asi moc neporadím… ale pojďte se alespoň podívat, co dělat při hromadné, dopravní nehodě.

Jo přesně, např. ti dva z té Fábie v čase 3:20 vystoupili a o 20 sekund později je vzal z boku kamion. Toho se nejvíc bojím, že nějaký kamioňák, který mě v obci sedmdesátkou dojede a jede 2 metry za mnou, že mě při nějakémm prudším zabrždění sejme.

Kromě již zmíněného, mně upřímně taky dostala přiměřenost řidičů... neviděl jsem na tachometr, ale minimálně jeden onboard záznam mi přišel, že řidič jede dooost rychle na to jaké jsem viděl podmínky okolo a na zemi ?

Tak dneska při mě stáli všichni svatí a to jsem jel jenom 10km.Nejprve se mě při vyjíždění z garáže zavřelo jedno křídlo vrat,které bylo špatně zajištěné.No nestát tam náš mladý, který to na poslední chvíli chytil,tak blatník je v řítí.?Tímto mu moc děkuju.?A druhá jobovka byla jak jsem se vracel,tak přes to naše povedené městečko vede príma objížďka uličkami.V jednom místě se nějakej dement sedící na kole vybavoval s nějakým kámošem,který tam postával se sekačkou.A toho blba na tom kole nepadlo nic lepšího než od obrubníku odrazit v momentě kdy se ho chystala objíždět ženština ve starém Puntu.A místo toho,aby brzdila tak hodila elegantní myšku proti mě.Já brzdil i ušima.Naštěsti jsem nejel rychle, tak jsem stál na fleku .Ani jsem neměl čas na ni zatroubit,abych pochválil ten její manévr.Jediný kdo si toho všiml byl asi ten borec co sekl trávu, protože jestli uměl odezírat,tak musel vidět ten vytříbený slovník.?

V nejnovějším videu si odpovíme na otázku: Jaká síla dokáže dostat sanitku na bok? Pojďte se podívat, jestli to byl smyk a příkrý sráz, šofér kamionu nebo pitomec ve Škodovce.

Ještě, že nejel na tom elektrozázraku Crussis, na kterém jezdí zásadně bez helmy...

No tramvaje na Kladně fakt nemáme, ale za to teď budujeme tuplovanej kruhák ve tvaru, jak to jenom říct slušně.......?IMG_20220525_120215_811.jpg

Už jste někdy měli vztek? Říkali jste si, jaké by to bylo sejmout toho cyklistu, co se vám plete do cesty? Čelně to naprat do dodávky? Otočit auto na bok? Nebo jen těsně minout chodce? Vše a ještě víc uvidíte v této kompilaci.
Děláme věci za Vás, aby Vy už jste nemuseli…

v březnu si jedu na pohodu a najednou jeden blázen co si myslí, že má raketu a je nesmrtelný - moc nechybělo...ten konec jsem zeslabil abyste si nemysleli, že jsem sprostý :joy:

Taky už jste slyšeli názor, že anglický způsob jízdy vlevo je vlastně bezpečnější? Není! Máme důkaz. Řidič kamionu to vydržel sotva 20 vteřin… pak způsobil nehodu! To a ještě mnohem víc...

Kolik důchodců je třeba k poslání hasičského auta do příkopu? A jaké auto při tom asi řídí? Má malý Bambi šanci stát se akrobatem (spoiler: sestava dobrá, ale to přistání)? Kdo pojede první - řidič osobního auta nebo tramvaj (aneb fatální chyba ve výpočtu řidiče Hyundai)? To a mnohem víc v této kompilaci.

Napadlo vás někdy, jak vyřešit problémy českých silnic? Mohla by pomoci prsa?
Pozor spoiler:
Nemohla! (Rovnou ale říkám, že by ani nic nepokazila.)
Přestože prsa nejsou řešení a silnice budou dál plné špatných řidičů - pojďte se podívat na co všechno si dávat pozor… samozřejmě nepřijde ani o návrh prsního řešení.

Pokud už se rozhodnete porušovat předpisy, ujistěte se, že auto, které chcete omezit/poškodit/vyškolit/ojebat nemá policejní majáček.
Tak s tím jsem nepočítal lvl 50.

Back