Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Není mi to zcela jasné, tato inicializace se provede na staré baterii a po provedení bodu 6. se provede osazení nové baterie ? nebo se osadí nová baterie a provede se výše uvedený postup "učení" ? Dík za radu.Ještě jednou díky všem za rady s baterií. Varta Blue Dynamic EFB 12V, 65Ah, 650A, N65 už je pod kapotou a vše nyní funguje jak má. Rozměrově je stejná jako originál YUASA. Nastavení nové baterky i u mé M3 funguje přesně podle návodu k M6. Blikající kontrolka I-stop s výstražným trojúhelníkem automaticky zhasla po ujetí cca 20 km. Jen taková zajímavost po ujetí pár km se rozsvítí kontrolka tlaku v pneu, tak jsem za jízdy podržel tlačítko tlaku pneu kvůli konfiguraci, kontrolka sice zhasla, ale ono se to Mazdě asi moc nelíbilo. Po pár km se kontrolka zase rozsvítila, tak jsem tedy auto zastavil, znovu podržel tlačítko a od té doby klid.
Protože zde koluje několik návodů, tak přikládám návod, kterým jsem naučil mou M3 na novou baterku
Zobrazit přílohu 47945
Jo jo, já to udělal přesně tak (inicializace se starou baterkou) a vše v pořádkuNení mi to zcela jasné, tato inicializace se provede na staré baterii a po provedení bodu 6. se provede osazení nové baterie ? nebo se osadí nová baterie a provede se výše uvedený postup "učení" ? Dík za radu.
Jo, mám ji na GJ 141kw.Zdarec. Tak baterka už je na mě 6 GL 143kW v prcicich a budu měnit. Dle prvního příspěvku teda sedí na moje auto tahle? https://www.autodily-pema.cz/autobaterie-banner-running-bull-efb-12v-65ah-550a-565-15 ať neobjednám blbě.
Jak dlouho ti vydrží baterka napájet tu kameru v parkingModu? Já to měl podobně, na podzim jsem koupil právě Viofo A119 mini2 a jak praštila zima, tak baterka způsobila varování v baterryManagmentu, istop přestal fungovat (to by mi ani tak nevadilo). Ale po pár dnech jsem začal pozorovat opravdu horší starty (baterka měla 4roky, tzn.asi na to měla nárok). Provedl jsem tedy výměnu, inicializaci v autorizáku a vše teď šlape. Nicméně kamera běží v parking modu max. 24h, pak už dojde k limitu napětí (dle přepínače) a dál už nesnímá (v módu detekce odebírá snad ještě méně než 1watt). Záleží na velikosti autobaterie samozřejmě:Moje blbost. Neuměl jsem s tím forscanem a už našel i battsoc. Omluvám se za dezinformace.
Jjnak proces iniciace baterky šlapáním u mě úspěšný, baterka ukazuje Day 1. Batsocka mi nyní ukazuje 86% (na novou dle mě nic moc), ale zase na tom připojená kamera přes pojistky. Odběr kamery viofoA129 plus (nejnovější FW) ale neznám.