Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Tak jasně, že lezou do auta a chutnají jim kabely (v Mazdách prý kuny žerou jen tapec). Mě jen zaráží hlovavec, který leží v motoru mrtvý na zádech. Tak mu ta izolace nesedla?tak jeste aby jim to nechutnalo...
Hlodavcům chutná izolace kabelů. V rámci udržitelnosti obsahuje sóju - Novinky
Možná jste se s tím už setkali - přišli jste ráno k autu a místo normálního startu a odjezdu vůz odmítal spolupracovat. Leckdy za to můžou divocí hlodavci, kteří se pustí do izolace kabelů.www.novinky.cz
Toho chcipaka tam spis dotahla nejaka kuna, nebo podobna potvora, ony si tam delavaji zasoby. Jednou jsme na podobnem miste nasli kus klobasy ?Tak jasně, že lezou do auta a chutnají jim kabely (v Mazdách prý kuny žerou jen tapec). Mě jen zaráží hlovavec, který leží v motoru mrtvý na zádech. Tak mu ta izolace nesedla?
Nakonec jsem to kuní dílo nějak zamaskoval s pomocí produktů na www.ahifi.cz a doplnil o elektronický plašič.Nerad se připojím do klubu... zatím to nějak zalepím TESA, ale až... jaká je identifikace a cena originálu, prosím?