Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Silent Coat váží 3kg/m2 + AeroWave 0,7kg/m2 . Na předních dveřích je to znatelně při zavírání o kousek těžší a i těch pár kousků, co jsem dal do víka kufru vyžaduje při otevírání víko zvednozt až nahoru, protože pružiny jsou nastavené na nižší váhu.... na D1 by se určitě hodilo odhlučnit i podlahu a všecko ostatníTak ono to "komplet" odhlucneni vazi jen asi okolo 20kg![]()
Ty nadkola moc znat nepujdou, ja udelal taky prvni jen nadkola a rozdil tam byl minimalni, nejvic rozdil udelaji dvere !Dnes jsem u nového vozu instaloval Gladen Aero Neoprene na plastová nadkolí a dále pak Gladen Aero Multi na plechovou část podběhu mezi kolem a kabinou. Ještě jsem to neprojel, ale pevně doufám, že to bude znát, neboť konvenční odhlučnění od podvozku je naprosto tristní (na druhou stranu M3 absolutně vůbec nezaostává za např. Golfem VII - ten jsem si též projel s 18" koly a tragedie).
V dalším kole (až bude čas) přijdou na řadu dveře - když na to člověk "v originále" zaťuká, je to jakoby klepal na vyjezenou plechovku od sardinek...![]()
Vim ze na mazdaclubu je to pekne nafoceno, krok po kroku jak ty dvere rozebrat...Ja sa len chystam vytlmit kufor, podblatniky, dvere a motorovu prepazku. Chcem zacat tym lahsim a to kufrom a podblatnikmi. Dvere rozoberat bude asi tazsie tak ak to uz niekto robil mohol by tu popisat naco si dat pozor respektive ak a fotky z toho to by bolo super.
Odoslané z SM-A520F pomocou Tapatalku
Neboj, v dalsim kole budou dvere, pak mozna kufr a podlaha. Jen jsem dodelal material, co mi zbyl z minuleho auta...par kousku uz mam za sebou, tak +- vim, co muzu cekatTy nadkola moc znat nepujdou, ja udelal taky prvni jen nadkola a rozdil tam byl minimalni, nejvic rozdil udelaji dvere !
Neboj M3grey a já máme mazdice trojky, tvoje 6 je určitě z Japonska.Jsem myslel ze 6 je vyrobena v Japonsku...![]()