Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Silent Coat váží 3kg/m2 + AeroWave 0,7kg/m2 . Na předních dveřích je to znatelně při zavírání o kousek těžší a i těch pár kousků, co jsem dal do víka kufru vyžaduje při otevírání víko zvednozt až nahoru, protože pružiny jsou nastavené na nižší váhu.... na D1 by se určitě hodilo odhlučnit i podlahu a všecko ostatníTak ono to "komplet" odhlucneni vazi jen asi okolo 20kg
Ty nadkola moc znat nepujdou, ja udelal taky prvni jen nadkola a rozdil tam byl minimalni, nejvic rozdil udelaji dvere !Dnes jsem u nového vozu instaloval Gladen Aero Neoprene na plastová nadkolí a dále pak Gladen Aero Multi na plechovou část podběhu mezi kolem a kabinou. Ještě jsem to neprojel, ale pevně doufám, že to bude znát, neboť konvenční odhlučnění od podvozku je naprosto tristní (na druhou stranu M3 absolutně vůbec nezaostává za např. Golfem VII - ten jsem si též projel s 18" koly a tragedie).
V dalším kole (až bude čas) přijdou na řadu dveře - když na to člověk "v originále" zaťuká, je to jakoby klepal na vyjezenou plechovku od sardinek...
Vim ze na mazdaclubu je to pekne nafoceno, krok po kroku jak ty dvere rozebrat...Ja sa len chystam vytlmit kufor, podblatniky, dvere a motorovu prepazku. Chcem zacat tym lahsim a to kufrom a podblatnikmi. Dvere rozoberat bude asi tazsie tak ak to uz niekto robil mohol by tu popisat naco si dat pozor respektive ak a fotky z toho to by bolo super.
Odoslané z SM-A520F pomocou Tapatalku
Neboj, v dalsim kole budou dvere, pak mozna kufr a podlaha. Jen jsem dodelal material, co mi zbyl z minuleho auta...par kousku uz mam za sebou, tak +- vim, co muzu cekatTy nadkola moc znat nepujdou, ja udelal taky prvni jen nadkola a rozdil tam byl minimalni, nejvic rozdil udelaji dvere !
Neboj M3grey a já máme mazdice trojky, tvoje 6 je určitě z Japonska. M3grey se jen chtěl pochlubit, jak hezky si vytlumil dveře a já mu gratuloval, že nejsou zevnitř rezavý.Jsem myslel ze 6 je vyrobena v Japonsku...