Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Díky moc, zkusil jsem hledat a všude po internetu jako celý komplet viz. tvůj odkaz. Obrátil jsem se tedy na Mazda servis, zda se dá zátka objednat samostatně, a dá! Cena 2800.- Tak asi budu ještě chvíli hledat.....Zkus se odpíchnout zde, vypadá to jako součást dvířek charging portů... foto čísla dílu je tam rovněž.
Ahoj, řeším podobný problém. Šteft jsem koupil nový ale zničil jsem jednu tu podložku. Na obrázku od Katky je to č.3. Mohu poprosit o číslo dílu, případně zda je nutné tam tuhle podložku mít a nebo je možné to nahradit jinou(jakou) podložkou. Díky.Ahoj. Opravdu se to tak dá udělat. Ten šteft se nějakým jemným způsobem vydoluje z těhlice, aby se nepoškodil závit v těhlici a dá se nahradit klasickým vysokopevnostním šroubem. Jen se mě teď fakt neptej na rozměry, protože si to nepamatuju (je to nějaká asi M12).
To číslo dílu co jsi dala 9YA02-123J je už nějaký ten šroub kterým se to nahrazuje, jen si nejsem jistý jestli je to správný rozměr.
Ten šteft co tam originálně je má kód 9YA90-1216
EDIT: Jen se mi teď v hlavě promítá jestli tam nebyly dva rozměry. Že ten šteft měl větší závit do těhlice a menší přes který šel tlumič, ale to si možná pletu s M6GJ
Pak jedině Aliexpress, třeba jako dočasnost a časem se třeba Mazda umravní.Obrátil jsem se tedy na Mazda servis, zda se dá zátka objednat samostatně, a dá! Cena 2800.- Tak asi budu ještě chvíli hledat.....
BBY4-88-072 ?Bude někdo znát kód dilu? Mám namysli dva plastové cvocky pod plastovým krytem sedáku na M3 BN. Jeden mám prasklý. Děkuji.
VIN 3MZBN64660M331577
Zobrazit přílohu 54256