- 529
Ale na fotce z tvého vozu fotíš ten díl, co jsou tlačítka, ne?Dekuji. Predpokladam, ze to je ten dil oznaceny sipkou? Ma to nejake OEM cislo, nebo se to znaci jen 32-049?
Zobrazit přílohu 53816
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ale na fotce z tvého vozu fotíš ten díl, co jsou tlačítka, ne?Dekuji. Predpokladam, ze to je ten dil oznaceny sipkou? Ma to nejake OEM cislo, nebo se to znaci jen 32-049?
Zobrazit přílohu 53816
Ano. V původním dotazu ukázal šipkou na přední část a z toho jsem mu udělal printscreen i s kódama a cenama.
Dobrý den, mohu se zeptat jak to dopadlo? Řeším teď to stejné.Ahoj. Opravdu se to tak dá udělat. Ten šteft se nějakým jemným způsobem vydoluje z těhlice, aby se nepoškodil závit v těhlici a dá se nahradit klasickým vysokopevnostním šroubem. Jen se mě teď fakt neptej na rozměry, protože si to nepamatuju (je to nějaká asi M12).
To číslo dílu co jsi dala 9YA02-123J je už nějaký ten šroub kterým se to nahrazuje, jen si nejsem jistý jestli je to správný rozměr.
Ten šteft co tam originálně je má kód 9YA90-1216
EDIT: Jen se mi teď v hlavě promítá jestli tam nebyly dva rozměry. Že ten šteft měl větší závit do těhlice a menší přes který šel tlumič, ale to si možná pletu s M6GJ
Promiň. Už sem to našel. Ale děkuji.KD45-61-B10
Tak jsem dneska volal do Mazdy a chteji snad 340 Kc bez dane za 1 kus, coz se asi pos.ali v metru. Kus plastiku v hodnote tak 2,80 Kc. No, tuhle zlodejinu asi podporovat nebudu a vyresim to jinak.Bez záruky:
BHY1-51-0A6A