• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

OEM kódy náhradních dílů

Ale na fotce z tvého vozu fotíš ten díl, co jsou tlačítka, ne?

Zobrazit přílohu 53817
Ano. V původním dotazu ukázal šipkou na přední část a z toho jsem mu udělal printscreen i s kódama a cenama.
V druhém dotazu ale ukázal na zadní část, tak jsem mu taky vypsal oem kódy.
Na pomoc těm co neví, tak jsem si vypůjčil fotku z eBay, kde je vidět to rozdělení na přední část (s tlačítkama) a zadní část:

A pro ty co tu jsou poprvé, tak pokud chcete OEM kód nějakého dílu, tak je slušnost napsat VIN auta. Je to neuvěřitelný ulehčení pro ty co vám to ve svém volném čase vyhledávají a hlavně vám dají přesný kód co patří vašemu autu a vaší výbavě.

Poslední úprava:
Joo, pardon, mate pravdu, ja se v tom rozkresu ztratil. Poptavam tento dil (viz.foto) a to tedy zrejme odpovida tomu, co zakrouzkoval VegasBaby. Tak to, jestli je to jeden celek s temi tlacitky, tak to je dost ekonomicky nesmysl to menit za nove, jak se tak divam 🧐

IMG_20241029_131101.jpg

Back