- 2 675
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Zadní kamera sundat ani nejde,ta je přilepená na tvrdo,v zadnim zrcátku ani nevadí,je malinká.Přední zatim nesundavám.Z tech lidi, co mate i zpatecni kameru (namatkou me napada @romin), kam davate tu zadni? Jednak kvuli "cistote" vyhledu jak kamery, tak ridice. A potom i kvuli sundavani? Nebo to nechavate v aute?
Ja bych kameru rad, ale dost se mi prici neco porad nandavat a sundavat.
Když byly venku ty velké mrazy, tak jsem kameru schovávala domů. V létě ve velkých hicech ji budu taky schovávat...Zadní kamera sundat ani nejde,ta je přilepená na tvrdo,v zadnim zrcátku ani nevadí,je malinká.Přední zatim nesundavám.
Kdybych uměl spustit ukázku tak to udělám,ale to je nad moje síly
Parkovací mód má,GPS možno dokoupitta zadní kamera je super, budu dál pátrat po podobné kameře se zadní kamerou, GPS a parkovacím modem
Dík,kašluKdyž se bez toho obejdeš, tak na to kašli.
vypnu auto (vypne se i kamera), natankuji a pak zase nastartuji, tak se mě gps z 99% nechytne a musím to zase vytáhnout a zastrčit aby se to chytlo
Radši nepřemýšlet, co mohl způsobit... nemám slovObčas člověk chytne dobrý úlovek:
Polák to nechtěl řešit, říkal že je to OK. Pilot-školitel v Superbu (asi je zvyklý na kratší povoz), který se mu pak šel omluvit, se potrestal sám, takže jsem schválně rozmazal RZ, aby to nějaký přičinlivý anonym nenaprášil policajtům. Lavór si tam v tom zadním blatníku udělal slušný.No, pokud by to resila PCR, tak by @shr3k-u Tve video asi docela poslouzilo. Akorat si moc nemyslim, ze to bude nekdo hlasit.
Jak vubec funguje takove to: "Policie prosi svedky udalosti necht se prihlasi ..." Akorat ve vysledku s tim clovek bude mit beztak trable navic .
Za podobnu situaciu na SK-u udelili policajti poslancovi narodnej rady pokutu 150 € , kedze nechcel zaplatit, zadrzali mu vodicak za nedanie prednosti v jazde.Občas člověk chytne dobrý úlovek: