Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Aj ja.Já tam mám SDHC Kingstone 32GB class 10
i já používám tu samouAj ja.
Já tam mám SDHC Kingstone 32GB class 10
Vítku má pravdu stěží jeden nákup.Všude upozorňují, že je to delaný na stálé napájení ze zásuvky (zapalovače).Proto tak malá kapacita baterie.Tomáši, jak ti funguje Parking mode na baterku ? Jistý nejmenovaný kolega z fora frfňá na kapacitu baterie, že to brzo zdechne ....
baterie na TrueCam6 má 250mAh , což je sedmina kapacity mého telefonu, takže bych čekal, že obyčejný videozáznam zvládně těch deklarovaných 24 hodin opravdu nahrát....něco málo o kamerách tady http://www.kamery-do-auta.cz/cs/nejcastejsi-otazky/ bod 4. o baterii. Ta baterie tam je fakt jen jako nouzovka na uložení záznamu ...
no rad by som nieco true 4k/60fps a take som zatial nevidel.
30fps obraz je pri pohybe neostry, preto 60fps.A k čemu ti to bude prosím pěkně dobrý?