Memory karta bude mať vyššiu cenu, ako kamera.... :-(vždycky tu největší, jakou dokáže daná dash cam zblajznout.....
Dík za odpoveď
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Memory karta bude mať vyššiu cenu, ako kamera.... :-(vždycky tu největší, jakou dokáže daná dash cam zblajznout.....
Mě stačí 32GB kde se mi ve fullHD 32fps nahrává přední i zadní obraz a ve smyčce cca 8hod. To mi stačí na odchyt bláznů...Kolko gigabájtovú kartu máte vo svojich dashcam-och ?
Stačí 6, 8, 16 GB , alebo radšej 32 GB ?
Respektive, 1 hodina fullhd videa ma aku ma velkost v GB ?
tak se potom poděl s recenzí. líbí se mi jednoduchost instalace. na heurece je taky ale negativni recenze na kvalitu obrazu a to hlavně do stran, uživatel jí nakonec kvůli tomu vrátil.som nasiel kameru
Jejej, tak to je škoda. To budeš muset zapít žal rumemvždycky tu největší, jakou dokáže daná dash cam zblajznout.....
ne, jdu to reklamovat
Když se zaplňuje kapacita a něco se přihodí v okamžiku kdy se to hodí do smyčky ( malá pravděpodobnost) tak je zbytek smazaný?Mě stačí 32GB kde se mi ve fullHD 32fps nahrává přední i zadní obraz a ve smyčce cca 8hod. To mi stačí na odchyt bláznů...
Videa se nahrávají po malých částech (řekněme 20s sekvencích) a jakmile dojde místo, začne přemazávat ty nejstarší (tzn že máš v podstatě pořád na kartě uložených posledních XY hodin).Když se zaplňuje kapacita a něco se přihodí v okamžiku kdy se to hodí do smyčky ( malá pravděpodobnost) tak je zbytek smazaný?
Z recenzie:tak se potom poděl s recenzí. líbí se mi jednoduchost instalace. na heurece je taky ale negativni recenze na kvalitu obrazu a to hlavně do stran, uživatel jí nakonec kvůli tomu vrátil.
Ja mam true cam ,myslim A5S nebo jak se to jmenuje a mam taky nejake problemy...Sice ne to co ty popisujes ale sem tam se stane kdyz nastartuju a jedu tak vidim ze kamera nenahrava a jen se tam toci dookola kolecka a nesviti cervena tecka vlevo nahore...Tak to zkusim resetovat a znovu nahodit a bud se to povede nebo ne...Kolikrat tenhle ukon musim udelat aspon 5krat aby zase zacala nahravat... Docela me to sere,priste uz bych zvolil asi jinaci znacku. Pritom tahle ma dost dobre reference...tak mi začala TrueCam 6 stávkovat. Zapne se, ale zůstane tam obrazovka s autem a konec. Reaguje na tlačítka reset (znovu do obrázku) anebo "vypnout/zapnout" . S kartou bez karty, stejné. Stalo se to už někomu ?
Mám A7S a taky se sekala dost často. Nakonec mi pomohlo:tak mi začala TrueCam 6 stávkovat. Zapne se, ale zůstane tam obrazovka s autem a konec. Reaguje na tlačítka reset (znovu do obrázku) anebo "vypnout/zapnout" . S kartou bez karty, stejné. Stalo se to už někomu ?
Zobrazit přílohu 11722
Tohle se mi taky stava ze se sama za jizdy nekdy vypne Ale kdyz ji hned nahodim tak jede...A předtím měla tendence se vypínat a zapínat několikrát za každou cestu.
pokud si ještě nekoupil, tak zkus ještě rozhodit sítě. kamarád prodává tyhle kamery, tak jsem mu poslal odkaz. neříkám, že by to úplně zatratil, ale prý mám dát od toho ruce pryč a za stejné peníze mi doporučí něco jiného (zatím nic nemám - potom kdyžtak pošlu). každopádně ta recenze je očividně koupená a zaplacená. jen abys pak nebyl zklamaný...Samozrejme, že sem dám skúsenosti s "guľôčkou".
Este som v stadiu riesenia kupy kamery. (vianoce su o mesiac )pokud si ještě nekoupil, tak zkus ještě rozhodit sítě. kamarád prodává tyhle kamery, tak jsem mu poslal odkaz. neříkám, že by to úplně zatratil, ale prý mám dát od toho ruce pryč a za stejné peníze mi doporučí něco jiného (zatím nic nemám - potom kdyžtak pošlu). každopádně ta recenze je očividně koupená a zaplacená. jen abys pak nebyl zklamaný...
Určitě nebudeš. Máme v GJ DR650S-1CH a funguje naprosto suprově. Všecko si můžu nastavit v kameře přes telefon (android aplikace od BlackVue). K zapojení nepotřebuješ žádný další trafo ani jinou kabeláž. A na obraz nemám žádnou stížnost... Sony PMW300 One XDCAM to sice není,ale pro to co to má splňovat - já dávám za 1Tak jsem do toho prasknul a objednal Blackvue DR750S-2CH. Tak jsem zvedav, zda budu casem litovat vyhozenych penez .
Aúúúúúú , ta cena až bolí.Tak jsem do toho prasknul a objednal Blackvue DR750S-2CH. Tak jsem zvedav, zda budu casem litovat vyhozenych penez .