- 694
Noo,já myslim že tebe to bolet nemusí,kup si kuličku,každý dle své chutiAúúúúúú , ta cena až bolí.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Noo,já myslim že tebe to bolet nemusí,kup si kuličku,každý dle své chutiAúúúúúú , ta cena až bolí.
Jéééééj Romin(ka) , davno si uz nepoddrbával. Bolo to istotne dlhé trápenie pre Teba.Noo,já myslim že tebe to bolet nemusí,kup si kuličku,každý dle své chuti
Názorná ukázka tvého myšleníKuličku si kupovať nemôžem, lebo u nás sa kupuje "guľôčka".
Za 2 kamery propojené mi to přijde OK, kvalita záznamu slušná. Do nového auta taky pořídím něco podobného.Tak jsem do toho prasknul a objednal Blackvue DR750S-2CH. Tak jsem zvedav, zda budu casem litovat vyhozenych penez .
Ano, cena je docela vysoka. Vsak si take vsimni, kdy jsem tu na foru poprve psal, ze uvazuju o Blackvue ...Aúúúúúú , ta cena až bolí.
Nenarazil jste nekdo pri prohlizeni kamer na nejake alternativy k produktum, jako jsou:
Koonlung K1S
Blackvue DR650S-2CH
Tzn. minimalisticke (pro trvale umisteni ve voze) dualni kamerky? U toho Koonlungu jsem videl nejake stiznosti na spolehlivost, Blackvue pro zmenu stoji docela dost penez. Doufam, ze nedostanu kazani, ze na tech kamerkach neni nic technicky zajimaveho a ze si mam poridit GoPro .
Vďaka Američanom a ich BlackFriday, dashcam-y zlacneli aj v EU, mohol som si tak v planovanej cene do 100€, objednat vyššiu kvalitu,pokud si ještě nekoupil, tak zkus ještě rozhodit sítě. kamarád prodává tyhle kamery, tak jsem mu poslal odkaz. neříkám, že by to úplně zatratil, ale prý mám dát od toho ruce pryč a za stejné peníze mi doporučí něco jiného (zatím nic nemám - potom kdyžtak pošlu). každopádně ta recenze je očividně koupená a zaplacená. jen abys pak nebyl zklamaný...
Čo si nakoniec objednal?
Dakujem , ale uz som si vybral inu znacku.Od kamose prodejce a obchodaka: Jednička na trhu je TrueCam, počínaje kvalitou, českou podporou, atd... Takže doporučuju tuhle kameru. Kdybych za kameru chtěl dát tyhle peníze, tak jí beru. https://cerne-skrinky.heureka.cz/truecam-a7s/#
Na množství funkcí nehleď. Všechny zásadní funkce, který potřebuješ a budeš používat mají VŠECHNY autokamery. Jedinej nadstandard může být hlášení radarů, což je docela dobrá věc a stojí za to si připlatit.
Eltrinex LS500 GPS je dobrá kamera, testoval jsem jí a můžu říct supr. Jen nevím, jakou používaj databázi na radary. Jestli čínu, tak bych se trochu bál.
Odesláno z mého Honor 8 pomocí Tapatalk