Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ahoj,Stačí formátovat jednou do měsíce, to je běžně doporučená frekvence.
Kolegové s Mazdou 6, kde máte umístěnou přední kameru? Konečně jsem si rozbalil BlackVue a zjistil, že je to dost velká kráva.
@Ter Leeloo II - Ty přece máš BlackVue. Díval jsem se do Tvého tématu, ale fotku jsem nenašel. Chtěl bych ji dát na střed za zrcátko, ale je tam ten kravský černý plast, který kryje kameru na čtení značek nebo co to tam vlastně je. Ale je tam taková drážka, do které by šel ten držák kamery dobrý 1cm zastrčit a tak ji pěkně schovat za zrcátkem. Jen nevím, jestli ta drážka nemá nějakou funkci, třeba kvůli ventilaci apod. Taky by to znamenalo docela dlouhé vedení kabelu, jenže tahle pozice se mi vážně líbí úplně nejvíce.
Vlevo od zrcátka kameru nejde dát, tam mi obraz koliduje s černým potiskem na skle. A vpravo to vypadá děsně.
Zobrazit přílohu 14868
Zobrazit přílohu 14869
Sice mazda3 ale pro inspiraci Dave - rudá M3 A/TKolegové s Mazdou 6, kde máte umístěnou přední kameru?
napravo od černého deklu s kamerama. Ve výhledu vůbec nevadí, jediné omezení je používání stínítka u spolujezdce, které jde sklopit jenom svisle dolů.Kolegové s Mazdou 6, kde máte umístěnou přední kameru?
Mám tu samou, na stejném místě, jen v M6, z místa řidiče není skoro vůbec vidět..taky vpravo vedle zrcatka, ale MiVue 330 je malinka
Sice mazda3 ale pro inspiraci Dave - rudá M3 A/T
Na jakou dálku jsou čitelné značky, u mýho Lamaxu maximálně na 5 metrů u auta přede mnou, větší dálka a protijedoucí vozy ani náhodou.
To ano, uz mam BlackVue kameru docela dlouho, jenze (fotka z dnesniho rana) ...@Ter Leeloo II - Ty přece máš BlackVue ...
Na ukázku fotky ženský za volantem, co mě málem sejmula v zatáčce kdybych nedupnul na brzdy. Jediný co jsem z videa poznal, že to byl bílej chevrolet aveo a proto si na bílý auta v protisměru na stejný silnici dávám bacha.Zobrazit přílohu 14873Zobrazit přílohu 14874