Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Mno telefon se podle senzoru gyroskopu snazi zjistit, jakym smerem drzis telefon, aby podle toho spravne otocil ulozenou fotku (aby byla natocena stejnym smerem, jako jsi drzel telefon). Takze vetsinou je nezadouci fotit telefonem vodorovne, protoze pak je bud zmateny (mirne naklony), nebo pouzije posledni jednoznacnou pozici.Nechápu proč jsou fotky takhle rozházené... Fotil jsem vše stejně.
na druhou stranu musím říct, že mám levnější model A4 už druhým rokem a naprosto bez problémůTaky jsem o TrueCam přemýšlel, ale po recenzích jsem si to rozmyslel. Kamarád ji má a už potřetí půjde na reklamaci. Nefunkční GPS, zasekávání a zase zasekávání. Tak nějak si dělá co chce..
@Krabat nakonec se mi na potřetí povedlo TC A6 přemluvit k zásahu do menu (zřejmě předinstalovaná funkce "jak kdy"), vypnuty všechny funkce G senzoru a Parking mode, znovu nastavena délka smyčky. Poslední šance na její přežití....
bohužel, když jsem ji kupoval, pověst měly zcela jinou a navíc spoustu reklamy a PR všude... a ryba se chytila :-/kamery TrueCam nemají nejlepší pověst.
s tim jak je vsechno zasekany tak se nedivim, nikomu se nechce cekat "jeste jednu zelenou" kdyz uz na te krizovatce stoji pul hodinyPoslední dobou se nějak v Brně a Praze rozmohlo ježdění na červenou....
Nejspíš brzy přehodnotím hlasování v anketě na - plánuji koupi
S tím soudem a policií, co se záznamu týče... Ty záběry z kamery nesmíš dát nikam bez souhlasu lidi na kamerovém záznamu. Policii můžeš poskytnout ty záběry, ale nesmíš jim záznam nechat. Pokud si vyžádání kopii, musíš trvat na jejím zhlédnutí a následném smazání. Protože, jelikož, nýbrž, GDPR dává právo do rukou vynikum. Pokud bys ten záznam nechal policii, potom by vynik mohl u soudu vyhrát zrušení toho záznamu jako důkazu. A v jiném soudu by tě mohl žalovat o porušení soukromí. Je to dost složitý. To popisuju ten horší příklad. Výše popsané není pravidlo. Ale zákon tak mluví. Jelikož naši zákonodárci zaspali a neupresnili to Evropské nařízení ohledně soukromí.Doporučuji. Potom, co mě málem vytlačil náklaďák do příkopu a ještě tvrdil, že mě neviděl, jsem se rozhodl, že tohle už nebudu riskovat. V případě nehody jsem měl jen kolegu z práce jako svědka, ale těžko říct, zda by to stačilo. Řidič náklaďáku měl zase závozníka, takže by to bylo tvrzení proti tvrzení. Navíc ty lepší kamery jsou dost šikovné v tom, že posílají zprávu v případě nárazu na parkovišti apod. (podle nastavení). Dnes jsem se třeba na dálku podíval přes mobil, jestli je auto v pořádku a co se kolem něj dělo. Fakt vymakané. Nejdůležitější ale je, že záznam kamery je důkaz, který u nás akceptuje policie i soud. Teoreticky člověk i ušetří za pojištění předního skla.
S tím soudem a policií, co se záznamu týče...