- 1 621
Kdyz ma pani rada cervene nehty tak neni co resit Kazdopadne vzdy je lepsi tam dat i treba lak nehty nez vubec nicTaky jsem už řešil drobnosti,zvolil jsem lak na nehty,výsledek -jsem spokojen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Kdyz ma pani rada cervene nehty tak neni co resit Kazdopadne vzdy je lepsi tam dat i treba lak nehty nez vubec nicTaky jsem už řešil drobnosti,zvolil jsem lak na nehty,výsledek -jsem spokojen.
Ja radšej ostanem pri tých farbách z mazdyKdyz ma pani rada cervene nehty tak neni co resit Kazdopadne vzdy je lepsi tam dat i treba lak nehty nez vubec nic
Vezmi TEMPO na starší laky a mírnými krouživými pohyby to krásně rozleštíš.Stará metoda a funguje!Zdravim vsetkych, konecne som sa dostal k tomu aby som umyl auto a zistil som ze sa asi o moju Mazdu obtrel nejaky dobrak niekde na parkovisku. Nevsimol som si to skor, az teraz pri umyvani, kedze auto bolo po minulotyzdnovych posypoch riadne flakate. Cast toho by mozno sla ocistit, je to na povrchu, mate s tym niekto skusenost? Zobrazit přílohu 12967 Zobrazit přílohu 12967 Zobrazit přílohu 12967 Zobrazit přílohu 12967
Myslím že tempo odpálí z Mazdy lak úplně.Vezmi TEMPO na starší laky a mírnými krouživými pohyby to krásně rozleštíš.Stará metoda a funguje!
Neodpálí,vyzkoušeno i na MazděMyslím že tempo odpálí z Mazdy lak úplně.
Na Mazdu musíš s citem a ne jak na Škodovku
Ber to tak že každé auto sa obije poškrabe atd atd ..Tak dík) tohle jsem taky nedomyslel...lepší s tím autem nejezdit...