Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Chjo, odpověď na tvůj příspěvek někam zmizela... viz výše.Mne zas nekdo rikal, ze ta opravna sada je vodovka, ze si mam namichat akrylatovou barvu (rada nad zlato ). Zkouseli jste to s tim nekdo delat? Vypada vysledek dobre a je trvanlivy?
Já mám bílou perlu a tam je u každého tukance od kamínku vidět černý podklad tak bych t chtel jen něcím zamaskovat.
Tak už mám označkovaný celý pravý bok. Nechal jsem asi 15 minut stát auto na Vranovské v Brně a po příchodu k němu jsem našel krásnou rýhu od předního po zadní světlo. Místy je to prodřený i přes barvu. Zlámat ruce. Zobrazit přílohu 22456 Zobrazit přílohu 22457 Zobrazit přílohu 22458
Něco foceno až v práci. Budu muset najít firmu na opravu, půjde-li
To nelze, to by přece zkrachoval celý ten byznys s opravnýma sadama a lakýrníkama. To je jako kdybys chtěl po těžařské společnosti aby vyvíjela auta na vodík, nebo po tabákovém koncernu aby podporoval zákaz kouření na veřejnosti.Na tohle nepomůže nic než kamera v autě a tvrdé tresty vězení, protože se jedná o značné poškození. Je potřeba, aby tento stát skončil ze sranda tresty typu podmínka na půl roku apod. Jen jedenkrát by někomu za tohle dali tři roky nepodmíněně a ona by si to spousta podobných kreténů rozmyslela.
Nemám slov.. Zkus kontaktovat Jirku z umyem.comNěco foceno až v práci. Budu muset najít firmu na opravu, půjde-li
Můžete mi prosím doporučit nějakého opravdu šikovného lakýrníka z jižní Moravy, který by mi "zakápl" nebo přestříkl oděrky na blatníku, příp. i tečky na kapotě od kamínků (a to celé za rozumnou cenu, ať to nemusím dělat přes havarijko)? Četl jsem návod od Doris, ale v žádném případě si na to sám netroufám
Případně máte někdo zkušenosti s karosářskými pracemi u Balvína v Brně?
Díky moc.