Zdravím ve spolek,
jak už jsem psal jinde - spadl mi na auto kus oplechování ze sousedovic střechy a já teď řeším, co s tím. Seousedi spolupracují, mělo by to být nahlášeno na jejich pojišťovnu a má se mi ozvat likvidátor. Potud OK.
Rád bych s zeptal těch z vás, co jste řešili odřeniny na autě, zda je lepší nechat to přelakovat, nebo stojí za to zkusit to částečně rozleštit a ušetřit si rozebírání auta, což může mít za následek dřívější vznik vrzaní v daném místě?
Další věc je, že čerstvé škrábance jsou hezky vidět - mezitím auto zmoklo, rýhy se zašpinily nečistotami a už to tolik vidět není - rád bych auto umyl, aby to pojišťovák dobře viděl - opláchout vodou, nebo se na to vykašlat? A všeobeně, co se vám při jednání s pojišťovnou a servisem osvědčilo a čeho byste se naopak vyvarovali?
Poškozeno - pravé zadní světlo je prasklé, škrábnutý hágus, poškrábaný a lehce promáčklý pravý zadní blatník, poškrábaný spoiler, poškrábaný oblouk zadního sloupku podél skla a zadní dveře (tam je to do plechu)...
Pro posouzení připojuji fotky z dnešního rána - foceno mobilem za tmy - krom poškrábání ještě plechy nějak ohodily auto bordelem:
Zobrazit přílohu 26314 Zobrazit přílohu 26315 Zobrazit přílohu 26316
Díky za případné zkušenosti.
...a ano, sere mne to dost...