• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

karosérie Opravy karoserie / laku / zakapávání

Můžeš dát nějaké foto před a po opravě,jestli máš ? pro inspiraci, protože se na to asi taky vrhnu někdy na jaře, manželka psala že zas přidala další šrám, tak to asi budou všecky kola pokřtěný :rolleyes:
To asi nevylovím, nějak jsem to nefotil, max jsem našel tuhle prasečinu 😅 bylo to strašně vidět, přestože jsem si nechal namíchat prej dle VIN.

20241030_133722.jpg

Můžeš dát nějaké foto před a po opravě,jestli máš ? pro inspiraci, protože se na to asi taky vrhnu někdy na jaře, manželka psala že zas přidala další šrám, tak to asi budou všecky kola pokřtěný :rolleyes:

Tohle je největší ze tří zásahů. Ten opravený stav vyfotím příležitostně, až budu na světle.

kolopred.jpg

Tohle je největší ze tří zásahů. Ten opravený stav vyfotím příležitostně, až budu na světle.

Zobrazit přílohu 53842
Au au, to bolí 🙈. To bych manželce koupil plecháče 😅. Nebo jiný auto. Já tu svojí naštěstí vytrénoval tak, že se jí to zatím nepovedlo 😅. Trochu kecám samozřejmě, vytrénovala se především sama, ale s pomyslnou rákoskou za mýmy zády 🤣🤣🤣.

Back