• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

OUT

• Vlákno založil Vlákno založil Vitus
  • Datum založení Datum založení
TS050 Hybrid jezdí ve WEC, ve specifikacích je minimální váha 1250kg. Já bych si tipnul Toyota Tacoma postavená pro závody do vrchu Pikes Peak. 1000k/880kg. Říká se o ní, že má turbo schopné otočit zeměkoulí :)
tak fakt je to Toyota TS050 Hybrid ;) , napsalo mi to, že je to správná odpověď

To je pouze pro HEV a PHEV, takže majitelé normálních aut resp. motorů, můžou být v klidu :innocent:

To je pouze pro HEV a PHEV, takže majitelé normálních aut resp. motorů, můžou být v klidu :innocent:
Já mám HEV a tohle si nedokážu představit. Teda dokážu si to pod vlivem omamných a psychotropních látek představit v nějakým motoru co funguje ve stabilním režimu (generátor - range extender), který ale vypíná a zapíná 30x za minutu.

Edit: ty kráso ono je to jedna z možností co se leje do nejnovějšího yarise ?

Poslední úprava:
svět se v prdel obrací ?

tohle v současné energetické krizi ještě někdo myslí vážně ? "Co se týká postoje Evropanů k elektromobilům, průzkum zjistil, že veřejnost stále více uznává, že elektromobily jsou budoucností (37 %), ale zároveň naznačuje, že stále existují oprávněné překážky, které brání jejich rozšíření"

Asi je to moc velké bo mi to nejde přidat tady. Máš mejla ?
Obvykle pokud si s tím pdf při skenování či ukládání pohraješ, tak se dá stránka zmenšit na cca 200 kB a přesto je čitelná a má slušné barvy.

Z ajfouna mam celkem problem to tady dat, ale z pc by nemel byt problem. Kazdopadne je to foceno z telefonu, takze to neni uplne top...

IMG_0602.JPG IMG_0605.JPG IMG_0606.JPG IMG_0607.JPG IMG_0608.JPG IMG_0609.JPG

Ok tak jsem si potvrdil, ze z telefonu ty fota jdou tady dat jen nekdy. Pravdepodobne problem mezi ajfounem a osobou pred nim :D

Back