Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
U GHčka jsem to sundal, stejný případ, byl z toho akorát bordel. A nezdá se, že to tam chybí..Ahoj, nějak se mě drolí tapec pod plastovým krytem motoru (MX5 NC).Mám to vyrvat a nechat to tak,nebo to něčím nahradit? Popřípadě čím?Sype se z toho bordel.Diky za radu.?
Zobrazit přílohu 42797
Díky,myslel jsem si to.Asi to hodím pryč,ať to tam nepelicha.?U GHčka jsem to sundal, stejný případ, byl z toho akorát bordel. A nezdá se, že to tam chybí..
Aaaa blondýna is BACK!Nazdar chuligani
Nazdar chuligani
jo. V garáži, s automatickou funkcí umejt auto hned po příjezduVýborné a ještě to mít u baráku,tak by to bylo top.??
Tak potom poreferuj.Já tu nic podobného,tak budu muset kasicky bezkontakt a nebo pěkně růčo doma.?teď koukám, že to mají i v Rudné u Prahy. Někdy vyzkouším, až pojedu kolem