Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Tak jsem tam byl a nádherný stroje tam byly ?
sakra a mě to zrovna dneska nevyšloTak jsem tam byl a nádherný stroje tam byly ?
Obmotáš okolo baterie a pak jde lehce vyndat a i zandat z/do auta. Ale jestli máš už baterku s madýlkem, tak je ti to k ničemu.V MX-5 jsem našel tenhle podivnej tentononc.Tuším co to je,ale nemám páru jak se to používá.Máte s tím někdo zkušenost??
Zobrazit přílohu 41916
Díky @Max6 , tušil jsem, že to tak nějak funguje,ale při velikosti té baterky mě to přijde celkem zbytečně.?Obmotáš okolo baterie a pak jde lehce vyndat a i zandat z/do auta. Ale jestli máš už baterku s madýlkem, tak je ti to k ničemu.
Díky @Max6 , tušil jsem, že to tak nějak funguje,ale při velikosti té baterky mě to přijde celkem zbytečně.?
Je pravda, že jsem ji ještě nevyndával.Třeba to jednou ocením.?I když vůbec netuším jak se to v tom kastlíku může navlékat.?Jo, je taková kapesní
Ale zase v tom kastliku je utopená a bez madla se vyndava špatně
Kdyby jsi měl NA, tak to nepotřebuješ ani na baterku bez madla
Já bych nejdříve navlékl na novou baterku a pak vložilJe pravda, že jsem ji ještě nevyndával.Třeba to jednou ocením.?I když vůbec netuším jak se to v tom kastlíku může navlékat.?
Jasné, já měl na mysli jak to navléct na tu starou,ale věřím, že bych si poradil i bez popruhu.?Já bych nejdříve navlékl na novou baterku a pak vložil