• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

OUT

v sobotu pálím gumy a benzín a spojku a brzdy... v Mejtě :)

Ale toto vypadá zajímavě :)

Taky jsem jednu míval než mě na ní sestřelil borec autem,co mě nedal přednost.?Škoda že jsme na svatbě asi bych se stavil.?

V MX-5 jsem našel tenhle podivnej tentononc.Tuším co to je,ale nemám páru jak se to používá.Máte s tím někdo zkušenost??

Screenshot_2022-08-17-20-13-41-56_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Obmotáš okolo baterie a pak jde lehce vyndat a i zandat z/do auta. Ale jestli máš už baterku s madýlkem, tak je ti to k ničemu.
Díky @Max6 , tušil jsem, že to tak nějak funguje,ale při velikosti té baterky mě to přijde celkem zbytečně.?

Jo, je taková kapesní:)
Ale zase v tom kastliku je utopená a bez madla se vyndava špatně ;)
Kdyby jsi měl NA, tak to nepotřebuješ ani na baterku bez madla:D
Díky @Max6 , tušil jsem, že to tak nějak funguje,ale při velikosti té baterky mě to přijde celkem zbytečně.?

Jo, je taková kapesní:)
Ale zase v tom kastliku je utopená a bez madla se vyndava špatně ;)
Kdyby jsi měl NA, tak to nepotřebuješ ani na baterku bez madla:D
Je pravda, že jsem ji ještě nevyndával.Třeba to jednou ocením.?I když vůbec netuším jak se to v tom kastlíku může navlékat.?

Já bych nejdříve navlékl na novou baterku a pak vložil:)
Jasné, já měl na mysli jak to navléct na tu starou,ale věřím, že bych si poradil i bez popruhu.?

Docela přesvědčivý důvod, proč nemít na autě prosklenou celou střechu.

Tohle asi nechci zažít na vlastní kůži.Pěkně domlácené.☹️

Vadí vám, že při nákupu v zahraničí nebo na zahraničním e-shopu při platbě kartou vydanou vaší bankou platíte navíc kurzový rozdíl, tj. většinou více než 3% z placené částky navíc oproti středovému kurzu konkrétní měny? Taky mi to dlouho vadilo, ale už ten problém nemám, platím pouze středovým kurzem. Používám kartu MasterCard fintechu CURVE, na kterou mám v mobilní apce navázánu svou kartu VISA z Komerční banky.

Sign up to Curve using my link to get a £5 welcome gift. ? https://www.curve.com/join#NQA7Q48D

Případné bližší info v SZ.

Kolik davaj za novyho zakaznika? Revolut to loni zvednul na litr… (vyhody skoro stejny, jen to nefunguje jen jako meziclanek)

5 £ pro oba. Jo, je to podobný jako Revolut, s tím rozdílem, že nemusíš nikam posílat peníze. Používám to už pár let a spokojenost.

Ahoj, nějak se mě drolí tapec pod plastovým krytem motoru (MX5 NC).Mám to vyrvat a nechat to tak,nebo to něčím nahradit? Popřípadě čím?Sype se z toho bordel.Diky za radu.?

IMG20221013075238.jpg

Back