• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

OUT

• Vlákno založil Vlákno založil Vitus
  • Datum založení Datum založení
Odešla mi 9 let stará wapka :-(
S jakým typem jste spokojeni? Musí mít i rotační kartáč na dlažbu.
Díky za tipy

Kärcher K 3.Nevim jak teď,ale tenkrát jsem k ní měl plochou trysku, rotační a kartáč.Kartáč na dlažku se dá dokoupit.Funguje už víc jak deset let bez problémů.Doporučil mě ji kamarád,který to servisuje.

Je to před Piešťanama. Těšíme sa na vás :)

Zdar hoši, rád bych znal Váš názor na tuto dopravní situaci. 2 pruhy na silnici, po obou stranách je značka zákaz předjíždění. Kolona aut stojí v pravém pruhu a v levém nikdo. Na konci je zúžení pruhů do jednoho. Lze tuto kolonu předjíždět v levém pruhu a na konci zipovat? Jde o předjíždění nebo souběžnou jízdu? Dík za názory.

393487480_10225946105338712_1609450331842883899_n.jpg

Je tam zákaz předjíždění,není co řešit.

Takhle jsem před 30 lety zaplatil pokutu 100kc :cool:

Nevím kam to nacpat, tak zkusím sem. Za cca 3 týdny jedeme s rodinou do Turecka. V popisu hotelu sice píšou že by měla být WiFi v hotelu, ale kdo ví jaká a jestli vůbec. Nemá někdo reálné zkušenosti se službou pro internet v Turecku? Ideálně neomezený (nebo rozumný objem dat) na 14 dní. Díky DAveDOG

Nic konkretniho, ale obecna rada je, ze se mimo EU obvykle vyplaci koupit mistni SIM s datama. Mivaji v kramech.

Nevím kam to nacpat, tak zkusím sem. Za cca 3 týdny jedeme s rodinou do Turecka. V popisu hotelu sice píšou že by měla být WiFi v hotelu, ale kdo ví jaká a jestli vůbec. Nemá někdo reálné zkušenosti se službou pro internet v Turecku? Ideálně neomezený (nebo rozumný objem dat) na 14 dní. Díky DAveDOG
Mrkni na Revolut eSim, 3GB za 170kč, 5GB 270kč...

Zdar hoši, rád bych znal Váš názor na tuto dopravní situaci. 2 pruhy na silnici, po obou stranách je značka zákaz předjíždění. Kolona aut stojí v pravém pruhu a v levém nikdo. Na konci je zúžení pruhů do jednoho. Lze tuto kolonu předjíždět v levém pruhu a na konci zipovat? Jde o předjíždění nebo souběžnou jízdu? Dík za názory.

Zobrazit přílohu 48368
Já vím, že otázka je už trilobit, ale myslím si, že vlevo se normálně může jet - souběžně s pravým pruhem a max. 50 km/h. Nikde není definované kolik aut tvoří souběžnou jízdu v jízdních pruzích. Značka neznamená, že se vlevo nemůže jet, znamená prostě zákaz předjíždění. Úplně nejvíc ze všeho si myslím, že se stejně jedná o nějaký selhání v myšlení toho, kdo tam to dopravní značení navrhnul a schválil. Na takovéto silnici to prostě postrádá smysl (bez dodatkové tabulky určující kategorii).

Podle mne do levého nemůžeš, protože na dálnici v levém nemáš co dělat, pokud nepředjíždíš, a to je značkou zakázáno. O souběžnou jízdu se nejedná, to by musel být souvislý proud vozidel v obou pruzích.

Formulace "nemáš co dělat" je dost divoká - je to jízdní pruh, tzn. že je určen k jízdě, i když se jedná o dálnici. Mimochodem, co to je za dálnici, na níž se smí jet jen 50 km/h? :-) Podle mě se tam bojí lidi vjet a proto se nejedná o souběžnou jízdu. Prostě celé je to divné, když se pruh uzavírá, značí/mělo by se to značit jinak. Tohle je prostě celé holomajzna :-) Dopravní značení má být jednoznačné. Tohle není - spekulují tady o něm inteligentní lidi, přičemž v provozu se vyskytují i lidi s daleko menšími schopnostmi přemýšlet a musí to vyřešit "okamžitě". Opravdu bych si rád vyslechl stanovisko nějakého dopravního potentáta.

Poslední úprava:
Back