• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Panel displeje CMU vytváří náhodně fantomové dotyky

A hlavne ten dobrý pocit keď viem že mi nezačne na semaforu náhodne stláčať 😂
Dotyk som tiež použil iba raz keď som skusal či funguje pri kupé auta. Toto odpojenie mi vyhovuje, keby volov nastaveniach možnosť ho vypnúť mám ho vypnutý aj keby problémy nemal 😂

A hlavne ten dobrý pocit keď viem že mi nezačne na semaforu náhodne stláčať 😂
Dotyk som tiež použil iba raz keď som skusal či funguje pri kupé auta. Toto odpojenie mi vyhovuje, keby volov nastaveniach možnosť ho vypnúť mám ho vypnutý aj keby problémy nemal 😂
Jj, já ho taky zkusila jen v den, kdy jsem auto koupila, vezla jsem ho domů a zkoušela jsem si přes něj do navigace naťukat adresu 😅😅 potom už nikdy..

Ale zase nevite jak krasny ten displej je s novym digitizerem. To je cistota a jasny obraz najednou :D

Čaute všetci, prosím vás mám taký problém na Mazde 6 2017 sa mi samé na display samovoľne prepína všetko, behá zvuk hore dole, stanice, nastavenia, navigácia, volanie, a všetko čo sa len dá to robí samé. Počul som že sa tomu hovorí " Dotyk ducha " a problém mávajú všetky Mazdy po čase. Spravil som test dotyku a funguje dobre ale keď som spravil test obrazovky tak vyhodilo chybu CMU DTC 1 - B108E04 (Display-System Internal Failure) a to znamená že je zlá obrazovka, na výmenu nie ? Ešte že pomáha odpojiť konektor na dotyk v rádiu a je po probléme, len už nepôjde dotyk vôbec to by nevadilo až tak. Poradíte riešenie čo bude najlepšie?

Podle mě stačí koupit ten dotykový rámeček. Na Aliexpress za dobré peníze a výměna je jednoduchá. Jedná se o ten svrchní černý rámeček včetně dotykové plochy nikoli samotný display. Cena kolem dvojky.

Samsung S22 256GB Tapatalk

Alebo ak nepotrebuješ dotykové ovládanie, tak stačí len odpojiť vrchnú dotykovú vrstvu. Na YT nájdeš videá s podrobným návodom, nič zložité to nie je.

Videl som tie videa že to pomáha, dotyk mi nechýba. Len mi nieje jasné prečo obrazovka pekne ide na dotyk keď skúšam a potom zas tomu šibe po čase. Nejaká aktualizácia alebo podobné veci nepomôžu? To odpojenie určite pomôže ?

Odpoj, vyskúšaj a uvidis. Kedykoľvek môže zapojiť naspäť. Ináč to nezistiš.

Je to rôzne podľa teploty a hlavne vlhkosti vzduchu. Proste sa ti ten dotykový panel na určitých miestach odlepí a robí to šarapatu. Ja som to na mojej 3 odpojil, dotyk mi nechýba a je po probléme.

Môžem poprosiť niekoho o upresnenie, dotyková vrstva je rovnaká pre všetky modely v danom rozmedzí rokov? Odkaz z príspevku #11 má v popise 3ku, cx3ku a iné, 6ka tam nieje, bude pasovať ?

Back