Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
https://www.mazdaklan.cz/threads/parkovaci-kamera.4022/page-2#post-83989ahoj ja som to konečne tiež sprovoznil, no mám ešte problém , že rádio si kameru nepamatá, vzdz ho musím resetovať, poradte ako dalej, dakujem...
Ahoj, myslím, že téma instalace parkovací kamery na CX-5 moc nesouvicí s CX-3. Dle videa, které jsem našel dle odkazu od Hellboy, je instalace mnohem snazší. Ba dokonce nebude potřeba ani žádná redukce. Ale mám však jisté pochybnosti. Kamera pro r.v. 2016 - 2017 má označení DB3R-67-RC0A, pro r.v. 2018 -2019 D24M-67-RC0. V čem jsou jiné jsem nezjistil. Ví někdo? Na eBay a jsou k sehnání kamery právě do roku výroby 2017.
Druhá věc, která mě zaujala je konektor kamery a délka kabelu. Originál kamera se "jen" připojí ke konektoru, který je někde ve dveřích, nedaleko kamery? Ačkoliv, kamera pro CX-5 má podobný obrázek a kabeláž se vede skrz celé auto.
Další věc, která mě trochu znejistěla je, že právě návody, a různé neoriginální řešení popisují, že je vhodné pro 2014-2017. Jakoby model 2018 to měl mít snad nějak jinak.
Asi se tam na tu kabeláž podívám. Nevím, zda jít do originálu, či ne. Je trochu problém sehnat 6V kameru, co jsem našel řešení pro CX-3, tak kamery na 12V, ale dá se vyřešit step-up z 6V na 12V. Pak už to není tak snadné pro každého.
Díky za info.
ano, zkusil. Po restartu se nedělo nic, ověřoval jsem zda je všechno dobře zapojeno a až poslední možnost jsem zvolil přerušení kabelu. Před přestřižením kabelu jsem na RCA konektoru měřil odpor mezi signálem a kostrou a zdálo se, že signální vodič je napojen na kostru. Po přerušení OK.
nazdar presne tento problem mam aj ja , po zapojeni a restarte kamery si ju auto pamata max pol hod. a potom nič. neviem či to ma niejaky vplyv alebo nie ale ked som mal starý softver 56......, kamera fungovala v pohode ale po oktualizacii na 70.... je to tak ako to pišem. takže skusim vratiť verziu 56..... a uvidim potom
Ahoj konektor v Mazdě má 18 pinů ten z Ali má 28 takže bude potřebovat menší úpravuAhoj,
pro CX-3 2018 mi tohle připadá jako ideální plug n play řešení že?
https://www.aliexpress.com/item/400...earchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_