- 256
v podstatě by mělo stačit vzít ten mezikus, hodit mezi CMU a origo konektor a pripojit do kamery. Ten 6V vystup totiz leze z CMU a ten konektor (mezikus) je na to "pripravenej". Takze bych nic na 12V zatim nepripojoval a zkusi to tak.Díky za radu. Mám dotaz kde najdu 6V výstup z CMU ? Napájená z ACC znamená trvale napájení?
Až se dostanu do auta vyfotim. Spinané napájení sem připojoval myslím u toho výstupu u cinche. Takže pokud bych ji připojil na stále napájení a ukostril tak by ti mělo fungovat? Dekuji
tzn. jediný drát, co kam budeš "připojovat" k autu, je kostra.v podstatě by mělo stačit vzít ten mezikus, hodit mezi CMU a origo konektor a pripojit do kamery. Ten 6V vystup totiz leze z CMU a ten konektor (mezikus) je na to "pripravenej". Takze bych nic na 12V zatim nepripojoval a zkusi to tak.
Teď ale koukám ještě na ten "tvuj" konektor a nevidim tam vytaženej drat pro napajeni kamery, jen video cinch ? No...já snad rozeberu mojí 6ku ?v podstatě by mělo stačit vzít ten mezikus, hodit mezi CMU a origo konektor a pripojit do kamery. Ten 6V vystup totiz leze z CMU a ten konektor (mezikus) je na to "pripravenej". Takze bych nic na 12V zatim nepripojoval a zkusi to tak.
Možná tu nějaký konektory na M6 mám, tak na to pak mrknu, až budu v garáži