Zdravím, mám tuhle kameru z Ali
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
www.aliexpress.com
Zapojil jsem snad dle návodu plusové červené káble na reverse (šedý kabel v konektoru zadních dveří...odzkoušeno zkoušečkou), pak "naučím" systém na kameru držením NAV plus MUTE, systém se restartuje, kameru to najde a vše jede v pohodě, dokud nevypnu motor na cca 20-30min.
Pak nahodim zapalování a kamera nefunguje, protože jí systém "zapomene". Takže musím zopakovat proces učení, ale situace se opakuje.
Skoro to vypadá, jako kdyby jeden z kabelů (napájecí) měl být připojen na "trvalých" 12V, ale podle schémátka zapojení z Ali to tak není. Mají to připojené vše na reverse.
Setkal jste se stím někdo?
Úplně stejně to mám zapojené na Mazdě 3 v podstatě stejný model jak CX3, 3ka je 2014, CX3ka je 2016 (což je více méně stejné auto). Na 3ce to jede bez problémů, je fakt, že tam byl k tomu konektor jako mezikus mezi origo konektory, ale není tam nic jiného, než vývod z šedého reverse kablíku, který pak napájíte na červený napájecí kabel ke kameře a vše funguje v poho.
Zítra asi zkusím přivést trvalých 12V, ale kdyby někdo věděl ze zkušenosti, rád si nechám poradit, abych s tím nestrávil zbytečně další dvě hodiny
Díky moc za jakoukoliv radu.
Můžu zase naoplátku pomoct s opravama digitizérů a dotykových vrstev na navigacích, kdy vám to udělá takové ty "pavouky" (jakoby popraskaný display), nebo dělá náhodné doteky apod.