- 766
Hlásím, přezuto. Žádná újma na zdraví.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Levá - napravo, pravá - nalevo, přední - dozadu, zadní - dopředu. Ale důležité, že tam nějaké mášHlásím, přezuto. Žádná újma na zdraví.
Tentokrát jsem si dávala pozor a mám to správně ! a bohužel opět i s fotodokumentacíLevá - napravo, pravá - nalevo, přední - dozadu, zadní - dopředu. Ale důležité, že tam nějaké máš
Jak bylo predminuly tyden teplo, tak auto ukazovalo pres 20 stupnu, pomalou jizdou po dalnici jsem to zrovna nesetril. Ale ze by to nejak extremne plavalo, to bych nerekl. Ano, bylo citit, ze to neni uplne to prave, ale ... Jake mas ty zimni pneumatiky?Ke konci března jsem jel přes naše kotáry, bylo kolem 15st a na zimních gumách auto pěkně plavalo.
Sice se trochu ochladilo, ale přezuto mám už od 1.4. Teď mě nečeká žádná delší cesta. Ke konci března jsem jel přes naše kotáry, bylo kolem 15st a na zimních gumách auto pěkně plavalo. Není zrovna moc bezpečné dojíždět zimáky v létě.