S
Szopi
host
215/60/16, vyzerajú trochu maličké, čo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Líbí se mi první část ta druhá,vůbec neTakže přezuto, vyčištěno, deratizováno a může začít pršet :banghead::dead::wtf::hungover:
Zobrazit přílohu 8274 Zobrazit přílohu 8275
Jinak mě nějakej dobrák nakřápnul celý zrcátko u řidiče (asi prdelí,když šel okolo auta),takže celej tenhle fundament,protože se nedá sehnat jen samotný tělo, mě vyjde na krásnejch 5000Kč :bag: Takže jestli někdo budete chtít náhradní sklíčko (vyhřívaný + RVM) a náhradní kryt zrcátka na BM japonská verze,tak budu mít:bookworm:
Blba otazka, ale co je vubec "telo" zrcatka? To je ten "ramecek" na kterem to vsechno drzi?Jinak mě nějakej dobrák nakřápnul tělo zrcátka u řidiče (asi prdelí,když šel okolo auta),takže celej tenhle fundament,protože se nedá sehnat jen samotný tělo jen komplet zrcátko, mě vyjde na krásnejch 5000Kč :bag: Takže jestli někdo budete chtít náhradní sklíčko (vyhřívaný + RVM) a náhradní kryt zrcátka na BM japonská verze,tak budu mít:bookworm:
no problem Máš černý plasty ok, vystačíš si s druhovýrobním deklíkem do laku? Ze zkušenosti upozorňuju na to, že druhovýrobní zrcátka nemusí zcela plnit své původní funkce a tvary .........tak jsem odpovedel ve stejnem tematu, no
Jestli to co tam zbylo (to co je na fotce) není prasklý, tak stačí sehnat jen novou krytku zrcátka. Prodávají se buď bez barvy, v černym lesklým laku nebo karbonový (čínský jsou jen karbonová fólie na plastu)Blba otazka, ale co je vubec "telo" zrcatka? To je ten "ramecek" na kterem to vsechno drzi?
Ja mam odedneska nasledujici tuning (manzelka na vylete) ...
Zobrazit přílohu 10084
... tak jsem zvedavy, jestli budu muset menit cele zrcatko .
Souhlasím, černá je lepší, ale zase raději stříbrnou, než plecháče.Hlásím přezuto. Bohužel jsem se přesvědčil, že na stříbrných discích (letní pneu) to Mazdě 3 nesluší tolik, jako na černých se skrytými ventilky (zimní pneu). Na černých se mi to líbí mnohem víc.
Podívej já na to mám lidi ne, asi máš recht, mrknu na ně až mi je vydají ze zimního skladu@Alamaster koukni na svoje letní Dunlopy Taky asymetrický a záleží na směru otáčení.