Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Pokud jen hlídá tak super. Ten Můj je značkuje a když vemu násadu na něj, tak mi ji vezme z ruky a rozžvýká jí.
Mam dotaz.. Cim jsi delal ta kola,ze jsou jak nova?? Ja mam jakysi pripravek od Autologic,smrdi to jak svine,ale takovyhle vysledek se mi nepovedl.. Diky..Tak přichází opět pomalu, ale jistě období na rozvíření tohoto topicu
Počasí provokovalo, a tak jsem minulý týden už přehodil na letní a mazdička zase vypadá trochu k světu :happy:
Zobrazit přílohu 8063 Zobrazit přílohu 8064
Alu bylo potřeba samozřejmě lehce vypucovat a nachystat na sezónu, což díky předchozí konzervaci nebyl problém
Zobrazit přílohu 8065 Zobrazit přílohu 8067 Zobrazit přílohu 8066
Více info o pneu: Pneumatiky
Cim jsi delal ta kola,ze jsou jak nova??
Da se poridit?? Rad bych mel se svymi alu stejny uspech.. DikyDoris waxem, ale nikomu to neříkej !
Tak kdyztak na nejakym sraze.. Diky..
Mam dotaz.. Cim jsi delal ta kola,ze jsou jak nova?? Ja mam jakysi pripravek od Autologic,smrdi to jak svine,ale takovyhle vysledek se mi nepovedl.. Diky..
Přesně tak, používám pouze přípravky od @Doris Stačil oplach vodou a následné zakonzervování voskem. Samozřejmě to chce mít kola pravidelně udržovaná. Díky za pochvalu, jsem rád, že se líbí Určitě hodíme řeč na srazu.Doris waxem, ale nikomu to neříkej !
Bez pneu váží to RX-8 kolo cca 10kg.Deri vypadá to dobře.
Nevážíl si kolik váží jedno kolo?
...třeba mladá má na Hondě Civic 225/50 r18 a sedí to pěkně. MPS je krapátko větší i širší auto a v zatáčkách by byla stabilnějšís pneu 215/45R18 a 5mm podložkami
...třeba mladá má na Hondě Civic 225/50 r18 a sedí to pěkně. MPS je krapátko větší i širší auto a v zatáčkách by byla stabilnější
Tak to jsem myslel že budou těžší. Super váha.Bez pneu váží to RX-8 kolo cca 10kg.
Oproti seriovýmu z M6MPS sem zvážil myslim asi o 300g míň a to i přes to, že je o 1 palec širší (8Jx18ET50 vs 7Jx18ET55)
a rozměry?@Alamaster - fabrické Bridgestone Turanza