Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Taková @LadyDoubleEl je teprve expert Nemá problém přezouvat na podzim 3x aby to bylo správně https://www.mazdaklan.cz/media/industrial-make-up.1404/Ale @Natural přesnější
Taková @LadyDoubleEl je teprve expert Nemá problém přezouvat na podzim 3x aby to bylo správně https://www.mazdaklan.cz/media/industrial-make-up.1404/
Ty Piloty jsou taky asymetrické (osově nesouměrné). Je to jednoduché, na bočnici pneu máš buď nápis OUTSIDE nebo šipky ukazující směr rotace.
Pokud vidíš nápis INSIDE nebo šipka ukazuje proti směru rotace, je potřeba to přehodit/přezout.
EDIT: @vladas75 byl rychlejší
Ventilky jsou schované pod diskem, kouká jen malá matička. Ventilek je kryt zapuštěnou kovovou čepičkou. Pro dofouknutí/kontrolu je třeba spešl klíčkem vyšroubovat čepičku, takže nasraný soused ti bez znalosti a nářadí kolo nevypustí (důvodem je ale hlavně vzhled).Souhlasím, černá je lepší, ale zase raději stříbrnou, než plecháče.
Mimochodem, co myslíš skrytými ventilky? Na stříbrných kolech mám kovový, stříbrný ventilek. Na černých mám černý, gumový (klasika všech klasik. a je to ošklivý, jo).
Od 3.března.ahoj, máte už někdo přezuto na letní nebo vyčkáváte
jojo ,ty 18" origo kola jsou fakt boží , už se nemůžu dočkat až je budu mítMy, ac zijeme v nizine u Labe, budeme CX-3 prezouvat az v dubnu, protoze uz se nam i tady parkrat stalo, ze je silnice rano namrazena nebo napadne i nepatrny poprasek snehu... na autech jsme oba se zenou do jiste miry zavisli, takze cekat az to roztaje nelze Vlastne moc nevidim duvod na to prezouvani spechat, leda zhorseny esteticky dojem ze vzhledu auta na zimakach?
Tak když se ptáš, tak já už nevyčkávám, dneska jsem dal přehodit zimáky, natankoval 100 oktanovej benzin a v neděli jdu vyhnat pavouky na D6.ahoj, máte už někdo přezuto na letní nebo vyčkáváte