Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Pokud jen šla sotva udržet ruka, tak to neznamená, že to je špatně. Hliníkové chladiče vedou prerfektně teplo, takže to subjektivně může být velmi horké, ale je to třeba jen 50 °C. Aby ten odpor nějaké teplo vyzářil, tak prostě horký být musí. Špatné je, když se o něj popálíš. To už může mít přes 80 °C, takže může ohrozit své okolí a současně uvnitř při daném tepelném odporu může být přes 110 °C a materiál to nemusí vydržet - závisí na skutečné kvalitě odporu. Ideální je, když můžeš jeho teplotu změřit - některé multimetry mívají termočlánkové teploměry. A nebo termokamerouAle pro takové situace tato dodelavka není asi úplně ideální. Jak píšu. Po 45 minutách byli oba pasivy zahrate natolik že sotva šla udržet ruka. Není to tak dlouho co jsem s jiným vozem v rodině měl tukanec a 2 hodiny opravdu běželo na varovné. Nevím jak to vnímají ostatní co led instalovali též...
Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
Půjdou i na gh?
Jde jen u kombi GL od MY2018.Já koupil a Alíku a vše ok. Blikny mám přes přidané odpory.
Jen mi napadlo, třeba na Ochcávce se dá překódit žárovkz za led a už nejsou třeba odpory. Nelze toto udělat i u Mazdy?